ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изложенията Christmasworld, Paperworld и Creativeworld и тази година се радват на огромен интерес

Изложенията Christmasworld, Paperworld и Creativeworld и тази година се радват на огромен интерес

Четвъртък, 8 Февруари 2018 ( прочетена 595 пъти)


От България се представиха четири фирми.

Както производителите, така и търговците на дребно направиха успешен старт в новия бизнес сезон на изложенията за потребителски стоки Christmasworld, Paperworld и Creativeworld, както и във Floradecora - изложението за цветя.


Общо 3 023 изложители от 69 държави ( за сравнение 2017: 2920 изложители от 63 страни) представиха най-новите си празнични и сезонни декорации, свежи цветя и растения, хартия, канцеларски и хоби материали.

 

 

Общо около 87 000 посетители от 162 страни (за сравнение 2017: 85 448) посетиха изложбения център на messe Frankfurt, за да открият новите тенденции и най-важните теми в тази област. 

Тази година в изложението Paperworld се представиха и четири български фирми.
Макар една от палатите да е изцяло заета от азиатски производители, които могат да предложат всичко, най-качествените и ефектни продукти на Paperworld можете да видите в палатите с европейските производители.

 

В сърцето на Европа се раждат тенденциите в тази област, цветовете за следващата година, дизайнът на продуктите и техните форми и приложения.

 

На изложението Paperworld се представят много производители на печатни продукти като календари, тефтери, тетрадки, салфетки, картички, канцеларски материали, торбички и чанти и т.н. Промотират се основно завършени продукти и цели линии канцеларии.

 

 

Вижте профила на посетителите на Paperworld.

Повече факти и цифри вижте тук  

 

 

Тенденциите за 2019
В анкетата на посетителите над 90% от тях споделят, че са много доволни от спектъра на продуктите и производителите, които се представят на изложенията.
Тазгодишните изложения бяха доминирани от ботанически растения, листа, кактуси и бръмбари - тенденции, отразени в редица висококачествени дизайни и материали. Цветовете - основно тъмно синьо и зелено със златни акценти. 


Paperworld - тенденцията в офис продуктите и декорацията набляга на мобилността - преносими компютри, файлове и аксесоари за работното място. Най-важната тема в областта на търговските канцеларски материали е здравето на тялото и душата. Декорирането на офис пространствата е в цветове, близки до природата - зелени растения, естествени материали с доминация на мебелите от шперплат. 

 

 

В Creativeworld фокусът беше върху благосъстоянието и домашния уют. Преждите и мини градинарството преобладаваха като материали за дома. Творческите личности от цял ​​свят намират вдъхновение в природните и морските теми. Освен за дома, имаше изобилие от материали за артисти - графити, ръчно изработване на букви, калиграфия и рисуване върху порцелан и текстил. 


Christmasworld както всяка година задава тенденциите за Коледните и сезонни декорации в цяла Европа. Тази година те са вдъхновени от флората и фауната. Пауни, морски животни и мотиви на джунглата бяха преобладаващи на Christmasworld. Движещите в търговията на дребно са продуктите и осветлението за дома. Тази година преобладаваха кулинарните предложения (опаковани заготовки за сладкиши, подправки, чайове с Коледни аромати) - един съвсем нов сегмент в този бранш.

 

 

Завършекът на трите изложения беше Floradecora - мястото, на което се показват най-красивите цветя. В центъра на вниманието бяха 40 000 червени рози. Целта на това изложение е да наложи използването на живи растения не само сред флористите, но и в офис и обществените пространства.

 

 

През 2019 изложенията ще се проведат на следните дати:
Christmasworld / Floradecora: 25 до 29 януари 2019 г.
Paperworld и Creativeworld: 26 до 29 януари 2019 г. print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лазер
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама