ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изображения върху необикновеното...

Изображения върху необикновеното...

Сряда, 22 Август 2007 ( прочетена 5246 пъти)


Професионалните американски термотрансферни преси GeoKnight вече и в България. Life-time гаранция за нагревателната плоча, 3 години гаранция за дигиталния контролер, 1 година за останалите части. Достъпни цени.

Изображения върху необикновеното...

Това е девизът на Geo Knight & Co Inc.
Основана през 1885г., фирмата произвежда индустриални термопреси и друго оборудване, вече повече от век, като в последните 40-50 години фокусът е върху производството на термо-трансферни преси за професионално, лично или индустриално приложение. Цялата продукция е с произход Броктън, Масачузетс, Съединените щати. Продуктовата линия включва "T-SHIRT" преси, преси за чаши, завъртащи се "swing-away" преси, вертикално отварящи се "clamshell" преси, евтини хоби-преси, многофункционални "combo" преси, широкоформатни сублимационни преси, високопроизводителни автоматични пневматични термопреси и много други.

Тези машини се използват за висококачествена работа с "hot-split" и "cold-peel" ситопечатни и офсетови термотрансфери, за фиксиране на разпечатките на DTG текстилните принтери, за трансфериране на изображения от инк-джет, лазерни и копирни трансферни хартии, сублимационни трансфери, флок и флекс фолиа, метализации върху напечатани текстили и върху тонерни хартиени разпечатки, бродирани апликации и т.н.

Термопресите на GeoKnight са изключително популярни в Америка - като качество са в най-високия сегмент, при това с конкурентни цени. В Америка ги наричат Кадилакът на термопресите. Едни от най-важните им предимства са изключително равномерното нагряване по цялата повърхност на плочата, осигурено от технологията Super-Coil Microwinding, гарантираната липса на "студени петна", краткото време за достигане на желаната температура и за изстиване, равномерният и силен натиск, и дигиталният контрол на време и температура.

За да сте спокойни за своята инвестиция и защото сме сигурни в качестово на нашите термопреси ви предлагаме "Life-time" гаранцията на нагревателната плоча,  безпрецедентна тригодишна гаранция на термоконтролната електроника и едногодишна гаранция на всички останали елементи от машината.


  
DC16 Combo 35x40cm - 1230 euro              DK3 за чаши - 785 euro         
DK7 за шапки - 630 euro                DK16 clamshell 35x40cm - 910 euro


 
DK20 clamshell 40x50cm-1085 euro DK20S swing-away 40x50cm-1385euro


Официален дистрибутор на термотрансферните преси GeoKnight за България е фирма Фактор България. Подробна допълнителна информация, каталог и ценова листа можете да поискате на тел.: 0899 878 319, от Георги Чакъров, както и да намерите на сайта на фирмата www.factor.bg


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама