ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Използвайте безплатните услуги, когато подготвяте посещението си на Paperworld

Използвайте безплатните услуги, когато подготвяте посещението си на Paperworld

Вторник, 12 Декември 2017 ( прочетена 498 пъти)


Наръчник от messe Frankfurt как най-добре да се подготвите за изложението.

 

Продуктовото многообразие, представено от над 1500 изложители от 60 страни и неповторимата съпътстваща програма,  правят Paperworld водещото в света търговско изложение за хартия, канцеларски материали и офис консумативи.


За да не пропуснете нещо и за да се възползавате от най-добрите перспективи за бизнеса ви,  предоставяме на ваше разположение широка гама от услуги. Използвайте всички възможности, за да направите посещението си на панаира още по-ефективно и приятно. Разбира се, всички услуги са безплатни.Онлайн търсене на изложители и продукти
С търсачката за изложители можете да намерите не само доставчици, но и продукти, които да поръчате на изложението. Използвайте опциите за филтриране, за да видите изложители от определени държави или производители, предлагащи новости. Запазете най-важните за вас в личен списък, до който ще имате достъп по всяко време.

 Календар на събитията
Лекции, демонстрации, обиколки на изложението с гид, връчване на награди –направете си собствена програма само с няколко кликвания.

 
Бизнес срещи
Намерете подходящите за вас доставчици сред повече от 1500 изложители и си уговорете срещи с тях още преди да е започнал панаира. С тази безплатна услуга можете да оптимизирате времето си на Paperworld – при това с минимални усилия от ваша страна.

 

 

Приложение Paperworld Navigator
Инсталирайте Paperworld на телефона си и намерете бързо и лесно информация за фирмите, схеми на изложбените зали, програма на всички събития и актуални новини от Paperworld –  преди, по време на и след изложението. Просто изтеглете от App Store или Play Store.


Пътуване & настаняване
Независимо дали търсите преференциални пакети за пътуване, услуги за трансфер на багаж или пътеводител за хотели и ресторанти, ние правим вашето пътуване /до/ и престоя ви /й/ във Франкфурт възможно най-приятни.


Имате ли входен билет за най-значимото за бранша събитие? Ако не, сега можете да закупите билет онлайн на преференциална цена, който ви дава право да пътувате безплатно с градския обществен транспорт в мрежата на RMV.

 

 

За повече информация и контакти:

Inter Expo Center Ltd. (IEC) • Tel. +359 2 965 53 21
info@bulgaria.messefrankfurt.com • www.paperworld.messefrankfurt.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на половинформатна офсетова маши...
гр. Пловдив
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка с френ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец машини и консумативи за широкоф...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама