ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изпълнителният директор на Adobe: Photoshop никога няма да работи изцяло в облака

Изпълнителният директор на Adobe: Photoshop никога няма да работи изцяло в облака

Вторник, 11 Март 2014 ( прочетена 1270 пъти)


Изпълнителният директор на Adobe Shantanu Narayen обясни защо някои от основните приложения в Creative Cloud никога няма да работят като мрежови приложения.

Photoshop

 

От представянето си Creative Cloud предизвика недоразумения, тъй като част от потребителите предположиха, че приложенията от него ще работят като мрежови програми през браузър, подобно на други облачни решения. Оказа се, че случаят на Adobe не е такъв и никога няма да бъде, според интервю на изпълнителния директор на компанията.

 и останалите основни програми от пакета ще продължат да се свалят, инсталират и изпълняват локално на компютъра ви, както досега. Въпреки това, към тях ще бъде добавена допълнителна функционалност чрез мрежови услуги като Typekit и Behance.
Изпълнителният директор на Adobe Shantanu Narayen обясни на бизнес представяне защо Photoshop никога няма да работи изцяло като мрежово приложение, а ще продължи да се инсталира.

Кога можем да очакваме да използваме Photoshop като 100% облачна услуга, за да мога да използва лаптоп за 200 долара, а не машина за 2000 долара?

Знаете ли, не мисля, че някога ще видите Photoshop изцяло в облака. Това, което можете да очаквате е той да използва стрийминг технология, която ще ви позволи да използвате някои базови функции на таблет. Но пълното пренаписване на Photoshop, така че да работи в облака и да се използва през интернет браузър, не нещо, което смятаме, че ще може да оползотвори всички хардуерни възможности, с които разполагаме.

Затова имаме приложения и услуги, които са изцяло облачно базирани – вече ги предлагаме, а ще видите и още много такива – и ако искате да използвате Photoshop на други устройства ще направим това чрез пренос на данни, защото пренаписването в действителност няма да бъде полезно за потребителите.

И аз мисля, че стрийминг технологиите са достатъчно добри, независимо дали става дума за виртуална работна среда в рамките на организацията или възможност за специалист на свободна практика да свърши нещо бързо и лесно.

Източник: prodesigntools.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама