ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Изследователите на Xerox създадоха принтер 2 в 1

Изследователите на Xerox създадоха принтер 2 в 1

Сряда, 15 Ноември 2006 ( прочетена 1618 пъти)


Xerox създаде революционна двойна принтер-платформа, която ще предопредели бъдещото развитие на принт технологиите на компанията.

  Новата паралелна принтер - конфигурация, създадена в изследователските центрове на Xerox в Webster и Palo Alto, представлява софтуер и хардуер, който позволява на два принтера да работят заедно като едно устройство.  
В същото време, при определени обстоятелства, принтерите могат да работят и независимо един от друг. Технологията е създадена, за да предостави повече мощ и продуктивност в дигиталната принт-идндустрия.
Иновацията на Xerox ще даде на потребителите най-бързите офис принтери, които притежават функции, значително повишаващи продуктивността и надеждността им.
Предимства на новата технология:
  • Режимът “Pass Through Programming”, който осигурява безпроблемна работа на системата, дори и една от машините да се нуждае от сервиз;
  • Синхронизиране на принтерите, така че на практика да работят като една машина;
  • Качеството на отпечатъка се следи постоянно на всеки от принтерите, като се измерва наситеността на изображението по два пъти на секунда. Технологията настройва автоматично лазерите и на двата принтера и по този начин осигурява достатъчна плътност на изображението, независимо от коя машина е отпечатано.

Новата технология е част от богатото портфолио патенти и разработки на Xerox, които обхващат системите за “интелигентно управление на документите” в принтери, които сами диагностицират и решават проблемите. Първото приложение на новата технология ще бъде обвързано с дигиталната система Xerox Nuvera™, която ще бъде най-бързата преса в своя клас с 288 двустранни отпечатъка на минута, с качество на офсетов печат.


-XXX-


XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 130 държави и произвежда повече от 200 нови продукта на година. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия??? обединява 22 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете - www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти: Ралица Николова, PR Manager, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама