ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Индустрията отличи плоскопечатащите Océ Arizona с престижни награди

Индустрията отличи плоскопечатащите Océ Arizona с престижни награди

Петък, 28 Октомври 2016 ( прочетена 1423 пъти)






Océ Arizona 1280 и 2280 бяха наградени по време на SGIA Expo и Graph Expo. Два модела принтери от серията Océ Arizona на Canon спечелиха наградата „продукт на годината на Specialty Graphic & Imaging Association (SGIA).

Océ Arizona 1280

 

Малко преди това Océ Arizona 1280 XTбеше награден с наградата на читателите на Printing News за 2016 в категорията за широкоформатни плоскопечатащи принтери над 60 см. Océ Arizona спечелиха в категорията на SGIA 2016 за продукт на годината за плоскопечатащ UV принтер с бяло мастило в две ценови категории с Océ Arizona 1280 GT и Océ Arizona 2280 XT.

„Много се гордея с екипа за широкоформатен печат на Canon,” каза Toyotsugu Kuwamura, изпълнителен вицепрезидент на Canon САЩ. „Оборудването ни беше сравнено с някои от най-добрите в света; да сме победители е истинска чест. Постижението говори за отдадеността ни на широкоформатната индустрия и за това, че помагаме на клиентите си да се развиват с най-добрите продукти в класа.“

Изборът на Océ Arizona 1280 GT и 2280 XT за продукт на годината е десетата поредна година, в която принтери Océ Arizona са отличавани с тази награда.

Ново в гамата Arizona

Представена по-рано тази година, серията Océ Arizona 1200 е предназначена за доставчици на печатни услуги, които изискват изключително качество на отпечатъка, гъвкавост на приложението и лесна употреба. Océ Arizona 1240, 1260 и 1280 продължават да осигуряват предимства на производители на табели и дисплеи, специализирани печатни услуги и фотостудиа.

Също представена през 2016, серията плоскопечатащи UV машини Océ Arizona 2200 е разработена, за да отговори на изискванията за повишена производителност без компромис с качеството на печат. Océ Arizona 2260 и 2280 позволяват на доставчиците на печатни услуги да се възползват от нови пазарни възможности и да произвеждат гама нови продукти.

Високи постижения

Всички плоскопечатащи принтери Océ Arizona имат същото награждавано качество на печат и надеждна архитектура. Те са базирани на ценностите на Canon за качество, надеждност, производителност и лесна употреба. От 2006 насам Océ Arizona са спечелили близо 50 награди на индустрията от различни организации по целия свят, които отличават високите постижения и иновациите им. Почти 6000 системи са продадени по целия свят, което поставя тези машини на предни позиции на пазара на плоскопечатащи принтери.

Източник: Пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новев



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама