ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Инкджет решения за хранителни опаковки и луксозни етикети от Screen

Инкджет решения за хранителни опаковки и луксозни етикети от Screen

Вторник, 11 Юли 2017 ( прочетена 1090 пъти)


Screen ще представи две нови UV мастиленоструйни преси, за да разшири гамата си решения за опаковките за храни и да подсили позицията си в цифровото производство на етикети.

The Truepress Jet L350UV+

The Truepress Jet L350UV+ и Truepress Jet L350UV+LM ще бъдат представени и ще излязат на пазара на Labelexpo. Изложението ще се проведе в Брюксел от 25-и до 28-и септември. Машини ще заменят Truepress Jet L350UV, система, която беше представена през 2013.

Screen каза, че новите машини са създадени в отговор на изискванията на клиентите за дигитална преса за етикети, която може да печата на по-широка гама материали и отговаря на много високите изисквания за безопасност на хранително-вкусовата индустрия. L350UV+LM, която е предназначена за етикети за хранителни стоки и за фармацевтичната промишленост, използва новоразработени мастила с ниска миграция, които предлагат по-високи нива на безопасност.

Тази печатна машина включва механизъм с азот за ускоряване на сушенето на UV мастилата, чиято цел е допълнително да намали миграцията и миризмата. Устройството споделя много характеристики с L350UV+, машина, разработена за високоскоростно производство на висококачествени етикети. Системата предлага високо ниво на производителност, съвместимост с материали за печат, възпроизвеждане на цветовете и използваемост.

И двете нови машини печатат със скорост до 60m/min на материали от 40μm до максимална дебелина от 350μm. Машините на Screen могат да възпроизвеждат по-широка цветова гама чрез добавената поддръжка за специален оранжев цвят към конвенционалните CMYK И БЯЛО.

Трансферната секция на всяка от машините е оборудвана и с опция за охлаждаща ролка за охлаждане на тънки материали, които са чувствителни към топлината, генерирана от UV лампата.

Източник: screeneurope.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама