ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновативен музикален плеър с тонколони, изработен изцяло от хартия

Иновативен музикален плеър с тонколони, изработен изцяло от хартия

Четвъртък, 20 Август 2015 ( прочетена 1978 пъти)


Спомняте ли си иновативния плакат на Beck’s, използващ проводими мастила? Благодарение на поставените бутони върху него, хората по улиците имаха възможност да възпроизвеждат определени изпълнения от местни артисти, но също така можеха да продуцират собствени мелодии.

музикален плеър с тонколони, изработен от хартия

 

Сега същата агенция Novalia иска да доразвие тази идея като създаде преносим музикален плеър с вискоговорители, създадени от хартия. Името на проекта е BadaBoomBox, а разликата с плаката е, че тук вече има вграденa и Bluetooth технология, чрез която може да се прехвърля и преслушва музика от мобилните устройства.

 

музикален плеър с тонколони, изработен от хартияЕкипът, работещ върху BadaBoomBox има за цел не само да създаде продукт с иновативен и красив дизайн, но също така да предлага функциите, заложени в традиционните устройства, като възпроизвеждане на ниски и високи честоти, възможност за спиране, превъртане и прескачане на изпълнения и други. За целта от Novalia вграждат бутони, свързани с проводими мастила, които изпращащи обратни сигнали към мобилното устройство.

 

музикален плеър с тонколони, изработен от хартияКъм момента проектът е в етап на разработка и ще бъде предложен в сайт за събиране на финанси в края на септември. До тогава екипът ще събира идеи, ще показва видеоклипове и снимки и ще документира процесът по развитие в собствения си блог. Именно там може да видите видео пример от първия тест на устройството и превръщането на цялата хартиена повърхност във високоговорител.
Създателите на BadaBoomBox показват в блога си най-подробна информация, включително тестове с различни материали и дизайн. Те често се допитват и до своите фенове на различни етапи от проекта, така че и вие самите може да се включите в развитието на устройството.

Източник: blog.drupa.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама