ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновативно портфолио за креативни хора

Иновативно портфолио за креативни хора

Сряда, 19 Септември 2012 ( прочетена 1756 пъти)


Сайта Myprintfolio дава възможност на креативно мислещите хора да създадат готови дигитално отпечатани мостри на портфолиото си.


атлантис


Кликване на мишката е достатъчно за да може потребителят на сайта сам да избере корица, тяло, формат, подвързване и т.н. като по този начин дизайнерите лесно и бързо сами ще могат да създадат продукта, с който в последствие да представят идеите си.

За да използват услугата, дизайнерите трябва да качат портфолиото си, да изберат желаните от тях формати и обработки и материал, а специализирани партньори на Arjowiggins Creative Papers (чийто представител за България е фирма Анталис) ще свършат останалото. Резултатът е професионално изпълнение на портфолиото, което ще бъде доставено до вратата на притежателят си.

Личните данни на потребителите в сайта са защитени. Всякаква лична или професионална информация се съхранява в период от 6 месеца и се гарантира, че не е достъпна за трети страни

Myprintfolio използва революционна технология за персонализация съчетана с богатата гама от хартии на Arjowiggins Creative Papers. Тя включва марките: Conqueror, Keaykolour, Pop’Set, Curious Collection и Rives.

Поради факта, че става дума за малотиражни издания гамата е изцяло ориентирана към дигиталният печат. Като е предвидено ползването на печатни технологии със сух и течен тонер. Използват се медии с формати 46 /32 см и 45 / 32 см подходящи за новите модели дигитални машини на: Canon, Konica Minolta, Ricoh, Xerox, Kodak и HP Indigo. Някои хартии са обработени със специално покритие, което осигурява дълъг живот на изделието и предпазва от пожълтяване


анталис.


За Arjowiggins Creative Papers

Arjowiggins Creative Papers има 1300 служители и неговите продукти се разпространяват в 82 държави. Портфолиото му непрекъснато се развива, за да постигне желаните технически резултати за различните приложения на печата по света. Всяка колекция предлага високо качество и богато разнообразие от цветове, грамажи и структури на хартията. Всички марки на Arjowiggins Creative Papers са FSC® са сертифицирани от юни 2008 г и същевременно компанията непрекъснато разширява гамата си от рециклирани продукти.
Продуктите на Arjowiggins Creative Papers се предлагат от Анталис България.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама