ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновации в проектирането и предпечата на опаковки от Esko ArtPro+

Иновации в проектирането и предпечата на опаковки от Esko ArtPro+

Вторник, 6 Септември 2016 ( прочетена 1171 пъти)


ArtPro+ предлага лесна употреба и интеграция, възможност за автоматизация и е част от новата софтуерна платформа на Esko.

Esko ArtPro+

 

Esko представи ArtPro+ на drupa 2016 и предизвка изключителен интерес. Според старшия вицепрезидент на Esko Bernard Zwaenepoel, „Потребителите, които вече използват ArtPro+ докладваха, че имат по-висока ефективност и по-кратко време за изпълнение на поръчките, благодарение на новия редактор.“

ArtPro е де факто стандарт в предпечата на опаковки и етикети в световен мащаб. Потребителите му са част от глобалната общност от над 25000 потребителя на софтуер на Esko в индустрията за производство на опаковки. ArtPro+ е част от софтуерната платформа на Esko (Esko Software Platform), най-новата версия на водещото портфолио от интегрирани решения на компанията,, предназначени за дизайн, предпечат, автоматизация на работния процес, управление на цветовете и снабдителната верига за производство на опаковки, етикети, дисплеи и табели.

Лесна употреба
Zwaenepoel добавя, „ArtPro+ е идеален за дизайнери на опаковки и предпечатари, които досега не са разполагали със специализиран софтуер. С ArtPro+, потребителите получават лесно за употреба решение, което се учи лесно и им позволява професионално и ефективно да правят цялостен предпечат на етикети и опаковки.“ Работната среда на ArtPro+ включва колело за избиране на инструментите, което осигурява лесен достъп до правилния инструмент без да заема пространство на екрана.

Автоматизиран печатен процес
ArtPro+ предлага възможности за интеграция в решение за автоматизиран работен процес, който изпълнява повтаряеми се задачи. Това позволява разтоварване на операторите от досадни и повтарящи се задачи, което им позволява да се концентрират върху контрола на качеството и важните аспекти на работата.

Простота = пестене на време
Според Esko, благодарение на простотата на работата с ArtPro+, обучението на операторите отнема средно с 28% по-малко време. Това и други аспекти на решението осигуряват бърза възвръщаемост на инвестицията за нови потребители и незабавно увеличение на производителността за сегашни клиенти, когато се възползват от безплатните обновявания.

Пълна съвместимост
Въпреки, че ArtPro+ е решение с изцяло нов дизайн, Esko запазват съвместимост с предишни версии, за да гарантират безпроблемно преминаване на процеса по обновяване за сегашни потребители на ArtPro. Всички архивирани файлове от Esko редактори остават напълно редактируеми в ArtPro+.

Източник: пресинформация на Esko
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама