ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновация от Graco

Иновация от Graco

Понеделник, 19 Юни 2017 ( прочетена 655 пъти)


До 3 пъти по-нисък разход на лепило със системата InvisiPac от Graco

Представеният от Graco модел за доставка на лепило InvisiPac е лесен за интегриране със съществуващи поточни линии за производство на опаковки.

 

 

Компактният размер, породен от липсата на резервоар за лепило подобрява продуктивността, рентабилността и надежността. По данни, предоставени от клиенти на компанията, чрез внедрената система са постигнали намаляване разхода за лепило с 3 пъти.

 

При системите с резервоари лепилото се поддържа загрято за дълъг период от време. Променящата се температура на материала води до промяна във вискозитета на лепилото, което от своя страна води до недобро дозиране и увеличаване на отпадъка. Тези проблеми се решават със системата InvisiPac от Graco, като разликата в технологията е премахването на резервоара. Иновативният дизайн позволява работа с по-голяма работна повърхност и по-точно разпределяне върху нея, по-бързо поставяне на лепилото, постоянен контрол на вискозитета и моментално отстраняване на ненужната част. Всичко това води до по-висока производителност, съкращаване на времето за престой и по-високо качество.

 

Чрез вакуум система се захранва с гранули камера за разтопяване, като те се добавят според нуждите. Времето за престой на адхезива при висока температура е редуцирано максимално. Липсата на резервоар води до редуциране на шума и по-малко запушване на дюзите. Всичко това води до възможност за стартиране на работа за време по-кратко от 10 минути.

 

Системата има вградено наблюдение на разхода и предупреждава, при превишаване на посочен толеранс. Посредством специално разработен контролер може да се посочва вида на повърхността за лепене, чрез което се избира точното количество адхезив. Този инструмент може да се използва и като метод за намаляване на допълнителните разходи. Системата за дистанционно наблюдение позволява да се проследява активността в реално време посредством лаптоп или мобилно устройство.

 

Видео:

 

 

Източник: Gracoprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка за Пло...
гр. Пловдив
фирма ДотБрейн

Асистент продажби
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в рекламно производство
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама