ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Иновация от Kornit в печата на полиестер

Иновация от Kornit в печата на полиестер

Неделя, 7 Април 2019 ( прочетена 1106 пъти)


Технологията Kornit NeoPoly е първото решение за печат върху полиестер,което предотвратява миграцията на боите. Новата система Kornit Avalanche Poly Pro вече е в продажба.

Kornit Digital демонстрира технологията NeoPoly, първият цифров индустриален процес за дигитален печат с високо качество върху полиестер. Полиестерът е втората най-голяма категория в пазара на тениски. Той е ключов за спортния сегмент и има все по-голяма роля в дрехите за свободно време и функционалното облекло. В момента полиестерът се печата най-вече чрез аналогови решения, което създава проблеми, свързани с технологията, цената и екологията.

 

Kornit NeoPolyKornit NeoPoly
Новата технология Kornit NeoPoly Technology се справя с предизвикателствата с нов процес и мастила, включени в процеса Kornit NeoPigment. Той се справя с печата на полиестер без компромис с дизайна, дължината на тиража, материала или труда.

Постижението е базирано на новаторски мастила и физически и химически процес, разработен за фиксиране на боите при ниска температура. Това е съчетано с решения за подобряване на полиестера, разработени, за да съхранят характеристиките на материала и да ускорят процеса. Уникалния процес предотвратява миграцията на багрилата. Мастилата са сертифицирани от Oeko-Tex и Eco-Passport и не съдържат PVC или други токсични компоненти.

Kornit Avalanche Poly Pro
Първата система, базиран на NeoPoly технологията е Kornit Avalanche Poly Pro. Тя позволява лесен и изгоден печат на къси тиражи и печат по заявка върху полиестер, само с една производствена стъпка.

Един от първите клиенти на NeoPoly технологията е DTG2Go, компания на Delta Apparel, лидер в директния печат на дрехи. „нашият бизнес работи за пазара на спортно и функционално облеко и забелязваме засилено търсене на персонализирани, декорирани дрехи от полиестер,” коментира изпълнителният директор на компанията Deborah H. Merrill, „развълнувани сме от новите възможности, които Avalanche Poly Pro създава за бизнеса ни. Сега можем да предлагаме персонализирани отпечатъци и такива в малки тиражи на различни типове полиестер с качеството, което клиентите ни изискват.“

Източник: пресинформация на Kornit
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама