ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Инсталация на UV curable принтер за плоскости

Инсталация на UV curable принтер за плоскости

Сряда, 20 Септември 2006 ( прочетена 2645 пъти)


През месец август специалистите от Адком инсталираха първия UV curable принтер от Colorspan в България.Фирма PrintaMax Color закупи модела DispalyMaker 72 uvx с цел постигане на високо качество и скорост при оптимална цена на инвестицията. При 600x600 dpi машината позволява производствени скорости на печат между 20 и 40 м2/ч.
Дебелината на материалите, които могат да бъдат зареждани в принтера е до 13 мм, което позволява да се постигне не само по-ниска себестойност при печат и последващо каширане върху плоскостите, но и значително по-малко време, липса на брак поради грешка при каширането и много по-добро качество. Вградените 2 бр. CCD камери позволяват принтера да бъде винаги в отлично състояние чрез възможностите за калибрация между отделните глави и цветове и най-вече възможността за автоматично разпознаване на запушени при печат дюзи, като специализирания Firmware позволява компенсация на до 10 запушени дюзи в цвят.
Мастилото е с много висока степен на елстичност, което предотвратява напукване или обелване при печат на PVC, винил, плат и други гъвкави материали и в същото време при печат на плоскости от пенокартон, микровелпапе, PVC, поликарбонат, плексиглас, метал, дърво и др. Финния размер на капката (25 пиколитъра) дава възможност отпечатъците да бъдат използвани за качествени вътрешни апликации, а от друга страна устойчивостта на мастилата (3 години) позволява дълготрайна употреба на атмосферни условия.

Източник: Адком


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама