ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интеграция на Adobe Fonts в Adobe Stock

Интеграция на Adobe Fonts в Adobe Stock

Петък, 1 Март 2019 ( прочетена 971 пъти)


Тук можете да прочетете как да използвате шрифтовете от облачната колекция на Adobe в синхрон с шаблоните, от Adobe Stock Templates.

Adobe Fonts в Adobe Stock

 

Колекцията Adobe Stock в момента съдържа над 18 000 шаблона и дизайни за Photoshop, Illustrator и InDesign. Те са направени от професионалисти и използват шрифтовете от библиотеката Adobe Fonts. Това носи предимства както за хората, които създават шаблоните, така и за потребителите им. И в двата случая няма да има нужда да се притеснявате за наличността и съвместимостта на шрифтовете, използвани в дизайна. Достатъчно е да ги активирате и CC приложението ще се погрижи за свалянето и инсталирането им.

Синхронизиране без ограничения
Използването на Adobe Fonts за създаване и редактиране на шаблони стана много по-лесно с обявяването на новината, че вече няма ограничение за синхронизирането за всички абонаментни планове на Creative Cloud. Най-новите версии на Illustrator и InDesign имат нови функции за визуален преглед на шрифтовете преди активирането им, директно в програмите. След като изберете текста, отидете в панела Character и цъкнете Find More. Можете да прегледате стотици възможности за шрифтове и да видите как ще изглеждат в реално време.

Има и практични начини да организирате колекциите си шрифтове – можете да преглеждате само активираните шрифтове и да ги подреждате по различни характеристики, с помощта на иконите в панела Character.

Източник: theblog.adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама