ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интегрирана поточна линия за етикети от NEW SOLUTION

Интегрирана поточна линия за етикети от NEW SOLUTION

Петък, 15 Юни 2018 ( прочетена 1088 пъти)


Производителите на дигитални решения за печат на етикети и опаковки NEW SOLUTION обявиха най-новата си разработка.

Системата представлява интегрирана поточна линия за етикети, която работи със стандартни медии за печат.

 

NS LION + NS PRO EVO II + NS F22 II

 

Печатният модул е базиран на добре познатата, вече и в България, memjet мастиленоструйна технология. До момента memjet мастилата изискваха медии, които имат покритие (праймер), което да "приеме" водно базираното мастило или са достатъчно порести, за да може да се осъществи адхезия на мастилото с медията. От тук следва, че печатниците трябваше да си набавят такъв тип медии, които са по-скъпи от стандартните медии за флексо и офсетов печат или сами да си нанасят праимер на техните налични печатни или лакиращи машини.

 

NS LION + NS PRO EVO II + NS F22 IINEW SOLUTION и новата им линия NS LION + NS PRO EVO II + NS F22 II позволяват обработката на стандартни медии за етикети (нанасяне на праймер) директно на дигиталната машина и едновременното отпечатване и довършване на продукцията. По този начин се избягва употребата на специализирани медии или нуждата от предварителната им обработка на друга машина. По този начин общата себестойност на продукцията намалява още повече, тъй като печатниците могат да ползват стандартните медии, предназначени за флексо и офсетов печат, които те поддържат на склад в големи количества.
Системата има и довършителна секция, която позволява ламиниране на продукцията, изрязването по контур (за изключително късите серии), полуротационно щанцоване, отделяне на отпадъчния материал (т.нар. матрица), разролване и пренавиване на готовите етикети. Всичко това се случва "инлайн" - на една машина, без прекъсване на работата, което намалява значително производствения брак и времето за изработка.

Разбира се, всички модули на производствената линия могат да работят и поотделно, което позволява изключителна гъвкавост във всяка ситуация и интеграция с всяка производстена среда. Модулите се продават и отделно могат да се добавят в последствие, при необходимост.

По желание на клиента системата може да се оборудва с RIP от Caldera, което дава пълен контрол на оператора над процеса - цветове, работни потоци, симулация на спот цветове, изграждане на цветови профили, спестяване на разходи за мастило и т.н. Това отприщва пълните възможности на линията и дава един уникален бизнес инструмент в ръцете на произвотелите на самозалепващи етикети.

За повече информация моцете да се свържете с представителя на NEW SOLUTION за България - Графтек ООД .

Профил на Графтек ООД в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама