ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интегрирано решение за опаковки и маркетинг от Esko

Интегрирано решение за опаковки и маркетинг от Esko

Понеделник, 15 Май 2017 ( прочетена 1093 пъти)


Esko и MediaBeacon представиха напълно интегрирано решение за управление на процесите, свързани с опаковки и маркетинг и управление на дигитални ресурси.

Интегрирано решение за опаковки и маркетинг от Esko

 

Новото решение позволява на брандовете и специалистите по маркетинг да постигат постоянни резултати в дигиталните, социални и свързани с опаковките точки на контакт с клиентите. Новата платформа ускорява сложните процеси на създаване, одобрение и прилагане на решения сред много екипи и локации.

Esko купи MediaBeacon преди две години с цел да разработи ново решение за научни изследвания, търговия на дребно, облекла, медии и развлечения, публичен сектор и финансови услуги. Уникалното предимство на платформата е интеграцията на решение за управляване на ресурси с ефективна система за управление на процеси и работен поток, в съчетание с решение за опаковки. Тази комбинация няма аналог на пазара.

Esko и MediaBeacon имат десетилетия опит с управлението на процесът по производствона опаковки и на дигитални ресурси. Дълбокото им разбиране е приложено при изграждането на платформата, която може да се справи със следните предизвикателства:

  • Сътрудничество – създаване на връзка между всички участници за създаване на работна среда, базирана на автоматизация, прозрачност и изпълнение на правилните задачи в подходящото време.
  • Създаване на съдържания – широка гама възможности за създаване, което може да съкрати времето за излизане на пазара с до 50%.Независимо дали става дума за опаковки, дизайн, съдържание или 3D, марките разполагат с всички нужни инструменти, интегрирани в работния процес.
  • Управление – то позволява на марките да контролират и използват ресурсите си максимално и спестяват скъпо възстановяване на вече създадени проекти.
  • Публикуване – комуникиране на марката по начин, който съответства на представите, независимо дали е в цифрова или физическа форма.
  • Анализ – вземане на решения на базата на данни за употребата и ефективността на ресурсите от интегрирана среда за управление.

Новата платформа е налична в световен мащаб от май 2017. Тя се предлага модулно, като услуга под наем или хоствана на място и се интегрира с всички популярни ERP, MIS, PIM и PLM системи.

Източник: printingnews.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама