ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интегрирано решение от Comexi при изработката на гъвкави опаковки

Интегрирано решение от Comexi при изработката на гъвкави опаковки

Вторник, 6 Март 2018 ( прочетена 7054 пъти)


Comexi Cingular Laser е революционно решение за индустрията занимаваща се с производство на гъвкави опаковки, даващо добавена стойност като микро и макроперфорация, изрязване на прозорци и прорязване на многослойни материали.

Това е инлайн система за лазерна обработка, която може да бъде интегрирана във всяка машина на клиента. Ключовата технология, се отличава и оптимизира производството, следвайки най-новите технологични изисквания и пазарни тенденции.

 

Comexi Cingular Laser


Контролът, прецизността и скоростта са някои от думите, които най-добре дефинират този иновативен инструмент, който позволява персонализиране, диференциране и същевременно изработка на широка гама от приложения и довършителни работи. От микроперфорация, макроперфориране, изрязване на прозорци на опаковките, прерязване на самозалепващи етикети до изрязване на алфа-цифрови кодове, баркодове и др. Всичко това в едно в единствено оборудване.

 Cingular Laser е базиран на висококачествен лазер, който може да работи в най-взискателните среди. Има комплексен софтуер, предназначен да координира всички задачи, както и по-голям контрол на опъна на ролния материал и изключителна адаптивност.

Най-добрата интеграция, която дава незабавна добавена стойност на продуктите.

Универсалност
Цял свят от приложения с добавена стойност, всички заедно интегрирани в един единствен инструмент. Comexi Cingular Laser спестява време и увеличава ефективността. Лазерът може да изработи всякакъв дизайн – и в двете посоки на материала - и на всякаква дълбочина, действайки само в избраните слоеве, благодарение на неговия голям контрол върху филма и бързите движения.

Скорост
Лазерът може да изработи геометрична форма без ограниченията на традиционната ширина на машините за рязане, тъй като при него няма проблеми с огъването. Може да работи по цялата широчина на материала и следователно може да увеличи средната скорост на обработваните метри.

Интеграция
Лазерът е най-гъвкавият и лесен начин за обединяване на процесите на перфорация и рязане. Софтуерът, практичен и лесен за използване, работи в пълна координация с машината, като автоматично регулира силата и движенията на лазера, следвайки показанията на машината. В същото време, този инструмент се отличава с множество възможности за диференциращи приложения в крайния продукт. Това е и причината, да е ключова технология за клиента, защото дава максимална надеждност и комфорт, докато работите с един партньор.

Време до пазара
Произвеждането на всяко ново работно задание, дори и най-сложните и трудни, отнема по-малко от един час. С Comexi Cingular Laser печелите време и увеличавате доходността. Лазерът включва между 1 и 10 лазерни изхода, така че всяка глава може да се контролира, независимо от другите.


За повече информация за бранда Comexi се обърнете към  Глобъл Графикс ООД
Компанията работи в областта на печатните технологии и е търговско представителство на водещи производители на софтуер, печатно оборудване, довършителни машини, материали и консумативи за полиграфията.

За контакти и запитвания:
гр. София
бул. Васил Левски 30
Тел.: 0888 870 208
a.tz@globalgraphics.bg 

Източник: comexi.com
Текста написа: Пламен Давидовprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама