ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интелигентна редакция на снимки с Perfectly Clear

Интелигентна редакция на снимки с Perfectly Clear

Петък, 27 Април 2018 ( прочетена 1038 пъти)


Perfectly Clear е решение, което използва „истински интелект,“ за да извлече най-доброто от снимките ви. Тествахме го за вас.

Софтуерът позволява автоматично масово коригиране на изображения, базирани на възприятията на човешкото око, което ви позволява да прекарвате по-малко време в ръчно редактиране. Това става само с една стъпка. Актуалната версия на приложението е 3.5. Налично е самостоятелно и като плъгин за Photoshop и Lightroom.

Приложението има десетки предварително дефинирани настройки, както и възможност за задаване и на записване с потребителски настройки. Прилагането им е лесно, а удобният плъзгач ви позволява да сравните как изглежда снимката преди и след прилагането на филтъра. Сред предварително дефинираните настройки има такива за различни популярни предназначения като корекция на тоновете на кожата, подготовка за черно-бял печат, стилизирани версии в различен цвят и още много.

 

Perfectly ClearСофтуерът поддържа RAW с разнообразни възможности за корекция на експозицията и други параметри. Също така поддържа отваряне и запис на всички популярни формати за изображения. Работата с приложението е лесна и бърза, налице са усъвършенствани инструменти за изрязване на снимки, корекция на цветовете, тоналността, резкостта и шума.

 

Perfectly Clear


Perfectly Clear е базиран на 16 години опит и квалификацията на математици и физици. Технологията му е базирана на начина, по който човешкото око възприема изображенията. Интелигентните му алгоритми могат да ви помогнат да прекарате по-малко време в редакция на снимки.

Масова обработка на снимки
Perfectly Clear може сигурно и надеждно да обработи голям брой снимки наведнъж и да ви спести много ръчна работа. Според компанията, на нейната технология разчитат някои от най-големите доставчици на печатна продукция в света, които коригират по 30 милиона снимки дневно или 11 милиарда всяка година.
Можете да свалите 21-дневна безплатна пробна версия оттук. Цената на пълната версия е 129 американски долара.

Източник: athentech.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама