ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интелигентна редакция на снимки с Perfectly Clear

Интелигентна редакция на снимки с Perfectly Clear

Петък, 27 Април 2018 ( прочетена 738 пъти)






Perfectly Clear е решение, което използва „истински интелект,“ за да извлече най-доброто от снимките ви. Тествахме го за вас.

Софтуерът позволява автоматично масово коригиране на изображения, базирани на възприятията на човешкото око, което ви позволява да прекарвате по-малко време в ръчно редактиране. Това става само с една стъпка. Актуалната версия на приложението е 3.5. Налично е самостоятелно и като плъгин за Photoshop и Lightroom.

Приложението има десетки предварително дефинирани настройки, както и възможност за задаване и на записване с потребителски настройки. Прилагането им е лесно, а удобният плъзгач ви позволява да сравните как изглежда снимката преди и след прилагането на филтъра. Сред предварително дефинираните настройки има такива за различни популярни предназначения като корекция на тоновете на кожата, подготовка за черно-бял печат, стилизирани версии в различен цвят и още много.

 

Perfectly Clear



Софтуерът поддържа RAW с разнообразни възможности за корекция на експозицията и други параметри. Също така поддържа отваряне и запис на всички популярни формати за изображения. Работата с приложението е лесна и бърза, налице са усъвършенствани инструменти за изрязване на снимки, корекция на цветовете, тоналността, резкостта и шума.

 

Perfectly Clear


Perfectly Clear е базиран на 16 години опит и квалификацията на математици и физици. Технологията му е базирана на начина, по който човешкото око възприема изображенията. Интелигентните му алгоритми могат да ви помогнат да прекарате по-малко време в редакция на снимки.

Масова обработка на снимки
Perfectly Clear може сигурно и надеждно да обработи голям брой снимки наведнъж и да ви спести много ръчна работа. Според компанията, на нейната технология разчитат някои от най-големите доставчици на печатна продукция в света, които коригират по 30 милиона снимки дневно или 11 милиарда всяка година.
Можете да свалите 21-дневна безплатна пробна версия оттук. Цената на пълната версия е 129 американски долара.

Източник: athentech.com
Текста написа: Мартин Новев



print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова машина формат 50х70
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на ръчна щанцоваща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама