ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Интелигентно производство с Komori

Интелигентно производство с Komori

Вторник, 27 Ноември 2018 ( прочетена 1122 пъти)


Над 400 посетители от целия свят бяха посрещнати в европейския шоурум на Komori по време на провелото се на 7 и 8 ноември събитие „Start Smart, Finish Better“.

Start Smart, Finish Better

 

Гостите станаха свидетели на адаптация от страна на домакина към актуалните пазарни трендове за автоматизация и обмен на данни. В шоурума на Komori бяха показани последните нововъведения в портфолиото на компанията в областта на офсетовия, дигиталния печат и довършителните процеси.

 

Start Smart, Finish BetterДвата дни на посетителите преминаха в серия от живи демонстрации, отговарящи на конкретни проблеми, включително такива, посочени от гостите. Участниците можеха свободно да се докоснат до облачното решение на Komori – KP-Connect и да натрупат опит в обмена на данни. Чрез него се дава възможност за отдалечен достъп до печатните технологии от всяко мобилно устройство, включително за работата на оператора. Това би спомогнало взимането на конкретни бизнес решения от страна на мениджмънта.

 

Start Smart, Finish BetterРазлични H-UV и H-UV L(LED) технологии на Komori бяха представени чрез редица демонстрации на офсетовите преси на компанията GLX-640+C, GL-437 и GL-540+C. Дигиталното портфолио бе представено от модела Impremia IS29, който освен, че бе технологично разсъблечен за посетителите, също така бе обект на сесия с въпроси и отговори. На модела се отпечатваха и специфични задачи, предоставени от гостите на събитието.

 

Start Smart, Finish BetterТекста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.euprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама