ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Как да настроим Photoshop за максимална производителност – ръководство от Adobe

Как да настроим Photoshop за максимална производителност – ръководство от Adobe

Понеделник, 15 Октомври 2012 ( прочетена 2637 пъти)


Ново ръководство от екипа на Photoshop предлага задълбочена информация за всеки от факторите, които се отразяват на скоростта на работа на графичния редактор.

Ако използвате Photoshop често, си струва да инвестирате малко време, за да конфигурирате приложението и компютъра, на който се използва, за да постигнете максималната възможна производителност. Времето, което отделите, за да оптимизирате Photoshop почти сигурно ще ви се отплати с повишена ефективност на работата.

Обаче, откъде да знаете как да оптимизирате Photoshop, за да работи по-бързо? Факторите, които имат значение са много и за да извлечете най-високата възможна скорост от машината си, ще имате нужда от доста знания. За щастие, екипът на Photoshop е решил да ни улесни с публикуването на ново, подробно ръководство (на английски), посветено на настройването на Photoshop за максимална производителност.

То обхваща хардуерни аспекти като оперативна памет, дисково пространство, процесори, графични ускорители и монитори. Там се намират съвети като: „В общи линии, добре е да купите толкова RAM, колкото можете да си позволите или колкото поддържа системата ви.“ Има обаче и не толкова очевидни, но доста полезни препоръки, например предложения за конфигурации с комбинации от SSD и харддискове.

По отношение на самия Photoshop ръководството включва набор ключови действия, като настройване на размера на скреч диска, оптимизиране на настройките на кеша, избор на правилния файлов формат, оптимизиране на изображенията и още много други.

Между другото, ако все още не използвате CS6, версията на ръководството за CS5 все още може да се свали.Източник: blogs.adobe.com
Текста написа: Мартин Новев

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама