ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Как печатният бизнес да се адаптира към интернет

Как печатният бизнес да се адаптира към интернет

Петък, 15 Април 2016 ( прочетена 1200 пъти)


Темата на Open Day 4 е трансформацията на печатния бизнес в областта на дигиталния печат, издателската дейност и опаковките.

Традиционният вече Ден на отворените врати на БАСГП ще се проведе на 27 април 2016 в NOVOTEL Sofia.

Темите в програмата ще бъдат наситени с много успешни примери от практиката, които ще можете да приложите в бизнеса си. Фокусът ще бъдат в областите дигитален печат, книгоиздаване и опаковки. 

 

Запазете своето място сега - регистрирайте се на адрес: http://basgp.org/opendays/register

 Гост звездата тази година е независимият анализатор Neil Falconer от Printfuture е основният гост лектор - собственик на  компанията, чиято мисия е да адаптира печата към света на интернет.

 

 

Широкообхватното му знание за индустрията и опит, са му позволили да допринесе за стратегическото развитие на водещи компании на пазара. Той е изключително умел в анализирането на информацията, създаването на технически доклади, статии за големи сделки в индустрията и редовно провежда одити, оценки за сливания и продажби на компании, за да увеличи конкурентоспособността на бизнеса.

Анализите на процесите и тенденциите в бранша, които правят Printfuture, са тези, които реално дават посока за развитие на глобалната печатна индустрия.

Нийл има над 30 години опит в печата, производството на опаковки и издателския сектор. Кариерата му е преминала през ролен и листов офсет, сито, флексо и дигитален печат. Работил е в производството, обслужването на клиенти и висшия мениджмънт. Нийл е популярен говорител на индустрията и аналитик, търсен по целия свят. Основният акцент на работата му с Printfuture е да помогне на компаниите от печатния бранш в преминаването към дигитален печат и крос-медия услуги. Ако искате да използвате опита и възгледите му, за да направите компанията си по-успешна, заповядайте на Open Day 2016.

Oстаналите подбрани лектори, теми и случаи от практиката
Open Day 2016 ще Ви предложи максимално количество полезна и практически ориентирана информация в рамките само на ден. Специално подбрани лектори ще говорят за реални случаи от практиката си, ще разкажат истории за своите успехи и ще споделят ценния си опит.

  • Ярон Мохабан, XMPie, ще говори за многоканална маркетингова комуникация, cross selling идруги начини да направите бизнеса си по-ефективен и печеливш.
  • Борис Макаренков, изпълнителен директор Ripol Classic, ще Ви представи предизвикателства, нови явления и възможности за развитие на издателския бизнес.
  • Тери Гарви от EFI ще говори за автоматизация на ниво предпечат и ефективност при управлението на дигитален машинен парк.


Не пропускайте и безценната възможност да се срещнете с колеги от индустрията и да обмените мисли с тях.
Open Day 2016 е събитие от различен тип, което ще ви даде различни гледни точки, експертизата на мениджъри с опит в индустрията, реални казуси и техните възможни решения, като с това гарантира продуктивност, без загуба на ценно време.

Запазете своето място сега - регистрирайте се на адрес: http://basgp.org/opendays/register

Местата са ограничени! Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на залата.
Очакваме Ви! print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама