ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Кампания насърчава потребителите да избират опаковки от хартия и картон

Кампания насърчава потребителите да избират опаковки от хартия и картон

Понеделник, 31 Август 2015 ( прочетена 1775 пъти)


Новата кампания „How Life Unfolds” на „Paper and Packaging Board” използва емоционален подход за разказване на истории, с което цели да насърчи все повече потребители да избират опаковки от хартия и картон.

кампания опаковки от хартия и картон

 

Цената на тази кампания е в размер на 20 милиона долара, а разходите са поети от около 60 компании, опериращи в областа на опаковките и производители на хартия и картон. Това е интересен пример как опериращите в даден бранш обединяват усилията си в името на успеха на всички.

В емоционалното видео прикачено към този материал е показана една от трите телевизионни реклами на кампанията. Самата програма е с планирана продължителност от 7 години, като целта е да се обхванат различни възрастови групи и да се промени всеобщото схващане, че използването на опаковки от хартия и картон е вредно за природата. На всеки шест месеца са планирани измервания за обхвата на кампанията и какво тя е постигнала към този момент. Ще се проверява и какви са настроенията към самия отрасъл от страна на потребителите – дали биха работили или инвестирали в този сектор.

Авторите ще следят и коментарите в социалните мрежи и интернет. За целта е създаден и сайт на самата кампания, който може да посетите на адрес: www.howlifeunfolds.com. Той има за цел да се превърне в ресурсен център с полезни и интересни материали, свързани с хартиените и картонени опаковки. Остава да видим какъв ще е крайният резултат от кампанията.

Източник: www.packagingdigest.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама