ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Каталогът Polygraphy Info 2013 е на печат

Каталогът Polygraphy Info 2013 е на печат

Петък, 5 Април 2013 ( прочетена 2065 пъти)


Дългото чакане вече приключи - годишният ни каталог Polygraphy Info 2013 е на печат и ако всичко е наред, в началото на следващата седмица ще замине за Пловдив за подвързване, така че скоро ще е в офиса ни за разпространение.


На петата година от старта на единствения български каталог на печатната индустрия трябваше да променим размера на спиралата, с който го подвързваме и да направим по-голяма кутия. Тази година ще ви зарадваме с общо 14 вложки, които демонстрират интересни и много ефектни материали и технологии. Ще видите не само хартия, но материали за външна и вътрешна реклама, ще можете да си посадите семенеца от еко хартия, ще откриете мостри на ефектни книговезки платна, ще си сглобите дигитално отпечатана опаковка, ще получите две персонализирани пластмасови карти, CD с демо софтуер, талони със специални отстъпки за някои продукти и услуги и още много неща.

първа корица

Тъй като всяка година търсим различни изпълнители, за да можем да показваме възможностите им за печат, тази година избрахме Прес Продукт Лайн да отпечатат тялото. Кориците са отпечатани в Булгед. За поредна година се доверихме на Българска Индустриална Група за подвързването.

За първи път, заради 14-те вложки, ни се наложи да търсим вариант за възможно най-голямата спирала. След това трябваше да поръчаме нова щанца на ВПМ Вектра, тъй като старата кутия не може да поеме толкова дебела спирала. Трябваше да решим този въпрос за 2 дни преди печат, когато събрахме всички вложки наведнъж. А защо чак тогава? Клиентите ни пазят в тайна ефектите, които ще покажат до последния момент.

С Polygraphy Info 2013 започва и нашата нова инициатива - Printguide Club, която представихме на събитието Open House Graphcom. Очаквайте повече информация в изданието.
400 персонализирани карти ще потеглят заедно с каталога до потенциални и настоящи клиенти на печатни продукти и услуги.

Тази година направихме отново визуализация на получателите на изданието. Над 60% от него се разпространява до рекламните и маркетинг отдели на фирми, които са клиенти на бранша.

Вижте разпределението:
Материала написа: Десислава Тодороваprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама