ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Книговезки наръчник лепилно скрепване

Книговезки наръчник лепилно скрепване

Понеделник, 30 Септември 2019 ( прочетена 334 пъти)


Пилотният брой на книгата е подготвен на български, а скоро изданиетo ще бъде в продажба и ще достигне до всички заинтересовани читатели.

Книговезки наръчник лепилно скрепване

 

Излезе от печат пилотен тираж на книгата „Книговезки наръчник лепилно скрепване“. Авторите на наръчника са водещи специалисти от Книговезката академия на Müller Martini във Фелбен, Швейцария и си поставят за задача да представят в концентрирана форма съвременното ниво на технологията за лепилно скрепване и опита на бранша в изработката на изделия с меки корици, както и обработката на книжни тела от гледна точка на направлението „Системи за книговезка обработка” на водещия световен производител на системи за довършителни процеси Müller Martini.

Наръчникът е с подчертано практическа насоченост и представлява необходимо помагало за книговезци, технолози и ръководни кадри в печатниците, оборудвани с машини и системи за довършителни процеси за производството на книги и други лепилно скрепени продукти.

„Книговезки наръчник лепилно скрепване“ е преведен на български и би бил и незаменимо учебно помагало за ученици и студенти, които изучават полиграфия и планират професионалната си реализация в печатарския и книгоиздателския бранш.

Изданието е подготвено и осъществено от „Дишков Трейдинг“ ЕООД – дългогодишен представител на Müller Martini, а отскоро и на другия водещ производител на книговезки системи – немската фирма Kolbus, чиито заводи станаха част от швейцарския концерн Müller Martini.

Изданието ще се предлага за продажба в онлайн магазина на Printguide.

За повече информация: „Дишков Трейдинг“ ЕООДprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама