ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Коника Минолта представи ролни машини за мастиленоструен печат

Коника Минолта представи ролни машини за мастиленоструен печат

Понеделник, 16 Април 2018 ( прочетена 583 пъти)


На провелото се между 9 и 11 април във Флорида събитие Inkjet Summit 2018, Коника Минолта представи своите най-нови технологични решения в областта на ролния инкджет – WEBjet 200D и WEBjet 100D.

WEBjet 200D

 

Моделите ще се предлагат на пазара по-късно тази година, като компанията си сътрудничи за маркетинга, дистрибуцията, производството и обслужването им с Memjet и Super Web.

Продуктовата линия WEBjet ще допълни съществуващите продукти на Коника Минолта за листов печат със сух тонер и инкджет, като ще обогати възможностите с доказана технология на изключително привлекателни разходи за придобиване. Машините от серията са произведени от Super Web, а печатащите глави – от Memjet. По този начин WEBjet 200D и WEBjet 100D гарантират високи качество и производителност. По данни на производителя месечното натоварване може да достигне до 40 милиона страници А4 пълноцветен печат месечно. Това ги превръща в подходящо решение за сферите на директния мейлинг, книгопечатането и транзакционния печат. Моделите, надхвърлящи производствените мощности на няколко дигитални листови машини, могат да бъдат обслужвани само от един оператор.

„Изключително сме доволни от този нов стратегически алианс, защото на първо място ще бъде от полза на пазара. Добавянето на WEBjet 200D и WEBjet 100D запълва празнината в продуктовото ни портфолио. Това е уникално и печелившо партньорство за всички нас.”, каза Dino Pagliarello – вицепрезидент „Продуктово управление и планиране” в Коника Минолта.  

Вижте повече за WEBjet 200D в следващото видео:
Текста написа: Антон Даскалов
Източник: Прессъобщение на Коника Минолтаprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

конструктор опаковки
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Търговец в областта на дигиталния печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама