ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Коя е най-добрата машина за печат на етикети?

Коя е най-добрата машина за печат на етикети?

Четвъртък, 8 Август 2013 ( прочетена 2391 пъти)


На изложението LabelExpo Europe ще можете да сравните качествата на етикети, отпечатани с мастиленоструйни машини от различни производители.


lableexpo

 

 

Организаторите на изложението са решили тази година да проведат състезание, в което производителите на мастиленоструйни машини за печат на етикети да могат да сравнят възможностите на своето оборудване. Всички приели да участват ще трябва да отпечатат етикети с еднакъв дизайн, върху еднакви медии. Копията ще бъдат сравнени и показани на посетителите.

За сега се планира в състезанието да вземат участие компаниите Domino Printing Sciences, Durst Phototechnik, EFI Jetrion, Epson Europe, Heidelberg Linoprint и Stork Prints. Те ще трябва да отпечатат етикети за хранителни, фармацевтични и промишлени продукти. Предварителните макети, по които ще работят фирмите са подготвени от компанията Esko, а UPM Raflatac, FLEXcon и Herma ще предоставят хартии, филми и фолиа за печат.

В състезанието ще вземе участие и компанията Xeikon, благодарение, на която посетителите ще могат да видят разликата между качеството на мастиленоструйните машини и тонерната технология предлагана от Xeikon.

Всички посетители на LabelExpo Europe ще могат самостоятелно да сравнят качеството на печат на машините участващи в конкурса, като за това не се изискват допълнителни такси и регистрации. Всички образци ще бъдат представени на щандовете на участниците. А на входа ще можете да получите брошура с детайлно описание на техническите характеристики на оборудването.

Напомняме, че изложението LabelExpo Europe 2013 ще се проведе в Брюксел от 24 до 27 септември, като регистрацията вече е открита.

Източник: labelexpo-europe.com

Превод: Радина Дойнова


В качеството на дигитално отпечатаните етикети можете да се убедите и в Бъгария в ловешката печатница Дъга, където е инсталирана първата в България ролна производствена машина за печат на етикети.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама