ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Купете система за експонация на клишета по време на LabelExpo

Купете система за експонация на клишета по време на LabelExpo

Сряда, 18 Септември 2019 ( прочетена 374 пъти)


Инвестирайте в един от продуктите с най-бърза възвръщаемост и започнете да спестявате значителни разходи.

 

Компаниите, които инвестират разумно, анализират множество параметри по даден проект, преди да решат да инвестират в закупуването на оборудване или софтуер за производството си. Всяка компания има собствен процес, но някои от най-важните преценки са свързани със следните точки:

 • Възвръщаемост на инвестицията - за колко време очакваме инвестицията да се изплати директно или индиректно. Възвръщаемостта може да произтича от микс от директни ефекти: спестявания, повишени приходи, или индиректни ефекти: цялостно подобряване на оперативността, повишена ефективност, намаляване на грешките, достъп до нови пазари и други подобни.
 • Размер на самата инвестиция - може ли компанията да си позволи натоварването от подобна инвестиция или цената на заемане на капитала от външна институция.
 • Други алтернативи за инвестиция - има ли по-добро място, в което можем да инвестираме парите си, което би донесло по-добра възвръщаемост на инвестицията.
 • Косвени разходи, свързани с проекта - до колко проектът налага допълнителни разходи, промяна в процесите, преструктуриране на производството и подобни сложни дейности, които могат да генерират значителни разходи.


Независимо дали това са основните параметри, които вашата компания изчислява, или има и други, които включвате - инвестицията в собствено оборудване за експонация на фотополимерни форми за флексо печат покрива и надминава значително всички очаквания.

Инвестицията е толкова добра и носи толкова бърза възвръщаемост при някои компании, което ни дава възможност да твърдим, че компаниите не просто печелят от инвестицията, а директно губят с всеки изминал ден, в който отлагат нейното предприемане. Ето защо, е добре да се поинтересувате за подробности още днес.

Като добавим и специалните условия за инвестиция, свързани със събитието LabelExpo, тя се превръща в едно предложение, на което задължително трябва да обърнете внимание!

Закупуването на собствена линия за експонация на клишета всъщност е много лесен и достъпен проект за много български печатници. В някои случаи инвестицията може да се възвърне за една година, а най-често за по-малко от три години - това е значително бърз темп на развитие. Проектите, които могат да се похвалят с такива възможности за възвръщане на инвестицията в полиграфията са изключително малко.

 

 • Значително намаляване на разходите - пресметнете колко разходи правите на година за фотополимерни клишета. Сега си представете проект, в който се включват всички оперативни разходи, и сумите, които излизат всеки месец от фирмата ви падат наполовина или дори повече.
 • Подобряване на качеството и достигане на максималното, на което са способни вашите машини - притежанието на собствена система ви дава възможност да оптимизирате процеса максимално добре спрямо вашето производство и да постигнете по-добри резултати със същите печатни машини и същия печатен процес.
 • Започване на работа от първия ден - можете да започнете да работите и да постигате оптималните резултати на системата от първия ден работа след инсталация и обучение. Голяма част от специфичното знание, което е нужно за производство на клишета, е внедрено в процеса и съпътстващия софтуер, така че за вашите оператори нещата да бъдат лесни и предвидими.
 • Подобряване на оперативността - колко пъти ви се е налагало да спрете поръчка, защото чакате формите или защото в дадена форма има проблем и тя трябва да бъде направена отново? Ако имате собствено оборудване, всички тези проблеми стават незначителни и контролът става изцяло ваш.


Много печатници изпитват различни притеснения за подобна инвестиция, които обаче често се решават много лесно. Ето някои от най-честите притеснения, които чуваме от пазара:

 • “В момента нямаме предпечат и не искаме да създаваме такъв отдел” - всъщност не ви трябва цял отдел, а само един човек, който може да поеме целия процес, защото той е много лесен и доста стандартизиран. Ако все пак не искате да се занимавате с предпечат, нашето професионално студио за предпечат и подготовка на файлове може да предложи тази услуга.
 • “Инвестицията в такава линия е много голяма” - често на пазара се цитират различни цифри, които се променят с всяко преразказване на историята. За да си създадете реална представа, можете да получите от нас неангажираща оферта за желаната от вас система. Ще видите, че реалната инвестиция е по-малка от това, което си представяте.
 • “Процесът е много сложен и нямаме необходимото знание за да го управляваме правилно” - всъщност реалната технология е много сложна, но процесът е много прост. Flexcel NX се е наложила като водеща система, защото целият процес е напълно стандартизиран, като в същото време дава страхотни, често неочаквано добри резултати.
 • “Ние сме прекалено малка фирма, за да имаме такова оборудване” - наистина има определен обем, при който има смисъл да се инвестира в собствена система. Обемът обаче е доста малък и реално инвестицията започва да се възвръща дори при ниско и средно потребление на клишета на година. Отново най-добрият начин да разберете това е да получите неангажираща оферта от нас и да направите реалните сметки, които искате.

Ако смятате да посетите LabelExpo не пропускайте да предвидите посещение на щанда на Kodak за да видите новите разработки в системата NX. Можете да ни пишете на sales@gedbg.com и нашият екип ще се погрижи да получите персонална демонстрация и среща с водещите експерти, разработващи системата, които ще отговорят на всички ваши въпроси.

В случай че LabelExpo не е във вашия план, все още можете да се възползвате от специалните условия. Пишете ни на sales@gedbg.com и за нас ще бъде удоволствие да ви представим системата и да разработим кратък план за инвестицията.

Купете система за експонация на флексо клишета в годината на LabelExpo и спестете пари на вашето производство!

За ГЕД
ГЕД предлага решения за флексо печат на водещи разработчици и производители, които създават тенденциите в технологията и дават възможност на българските клиенти да получават най-доброто от света при подходящи за нашия пазар условия. Дългогодишният опит, сертифицираният екип от сервизни техници и персоналният подход към всеки клиент гарантират успеха на съвместните ни проекти.

За Kodak NX
NX е станал синоним на високо качество при флексо печата в световен мащаб. Благодарение на NX технологията флексо печатът търпи своеобразен ренесанс, като голям набор от поръчки се изместват от дълбок печат към флексо, заради практически пълната липса на разлика в качеството на печат, по-ниските разходи и подобрената оперативност.

 

Източник: Гедprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама