ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ланда продаде своята metallography технология

Ланда продаде своята metallography технология

Понеделник, 6 Март 2017 ( прочетена 1099 пъти)


Представената от Ланда на Drupa 2016 технология за производство на метализирана графика е продадена на Altana AG, с централа в Хановер Германия.

Ланда продаде своята metallography технология

Новата компания ще има за цел да я доразвие и внедри на пазара през следващите години. Самата технология обещава да е икономически атрактивна и екологично устойчива, спестявайки значително количество материал.

Повече информация за metallography може да видите във видеото:Главният изпълнителен директор на Altana, Martin Babilas, коментира сделката по следния начин: „Изключително сме радостни от това придобиване, което отваря нови възможности за растеж пред нас и засилва водещата ни позиция на доставчик на решения за печатната индустрия. В бъдеще ще продължим ползотворното си сътрудничество с Ланда, за да предложим тази обещаваща технология на пазара.”

Бени Ланда също коментира сделката, като заяви, че това ще даде възможност на компанията да се съсредоточи изцяло върху нанографията. Основната задача пред компанията ще бъдат доставките на печатните машини от тази серия, поръчани от клиенти на Drupa 2016 в рамките на следващите 6 месеца. Бени Ланда не разкри подробности къде ще бъде първата инсталация, но повдигна завесата с информацията, че машината ще бъде от типа S10. Той отново посочи, че се работи денонощно и всичко е в планирания график като добави, че опитът му с прибързания старт на машините HP Indigo в началото на 90-те го е направил малко по-предпазлив към детайлите. Въпреки дългия период от първото представяне на технологията преди 5 години, Ланда продължава да получава заявки, без да има отказани поръчки. Остава да разберем дали това търпение ще се възнагради подобаващо.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.landanano.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама