ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Ланда се отказа от Ipex

Ланда се отказа от Ipex

Вторник, 8 Януари 2013 ( прочетена 1497 пъти)


Landa Corporation няма да присъства на Ipex 2014 или на което и да е от големите търговски изложения на графичната индустрия с изключение на Drupa.

Ланда се отказа от Ipex

Председателят Бени Ланда заяви, че бизнес приоритетите му са да подготви пресите за доставка до клиентите.: „Наистина е наложително да решите какво искате да постигнете. За нас има само една цел, която е да отговорим на очакванията на клиентите при доставката на продукта си. Затова се съсредоточаваме върху тази нея. Ние сме в изключителна ситуация и компанията ни започва с огромен брой приети поръчки. Предизвикателството ни е да отговорим на очакванията на клиентите, при това на време“, заяви Ланда.

Landa Corporation има над 400 приети поръчки за нанографски мастиленоструйни преси. „Последното нещо, от което се нуждаем сега, е да увеличим броя им. Ние трябва да доставим продукта.“, добави Ланда. „Не искаме хората да чакат години наред за тези машини. В този момент няма смисъл да увеличаваме броя на приетите поръчки.“

Решението на Landa не е свързано с отказа на други компании от участие в Ipex, сред които са HP, Heidelberg, Agfa и Xerox. Директорът на Ipex Trevor Crawford коментира: „Ние бяхме изключително откровени с участниците и от месеци насам беше ясно, че Landa, въпреки, че беше в разпределението, не беше потвърдила участието си.“ Предвиденото за компанията пространство беше 1 600 кв. м.

В отговор на скептиците, които смятат, че нанографията е „въздух под налягане“ и машините никога нямат да бъдат доставени, Ланда каза: „Наистина ли? Това доказва ли и че HP и Heidelberg и Agfa и Xerox също няма да доставят продукти? Няма начин да попречим на цинизма. Нормално е хората да са скептични и да казват „докато не съм го видял, няма да повярвам“ и това е хубаво. Не ме притеснява. Научих преди много време, че не можеш да накараш опашката да върти кучето. Не можеш да взимаш бизнес решения на базата на няколко мнения или на цената на акциите, ако компанията е публична. Тези неща не трябва да ръководят бизнес решенията ви. Мисля, че в момента се движим точно в правилната посока.“

Източник: printweek.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Щанцьор (Хайделберг цилиндър)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама