ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Графтек ООД e официален представител на QuickLabel®

Графтек ООД e официален представител на QuickLabel®

Сряда, 5 Юли 2017 ( прочетена 1567 пъти)


QuickLabel® е дивизия на AstroNova Inc., която се занимава с продуктова идентификация и по-специално системи за печат на етикети.

Trojan

 

AstroNova Inc. е иновативна компания и световен лидер в своите области - AeroSpace, Test&Measurment и Product Identification. Търгува се на нюйорксата фондова борса с борсов код ALOT и към момента е с над $87 млн. пазарна капитализация.

AstroNova Inc. придоби TrojanLabel през февруари т.г. и по този начин значително разшири своето портфолио от продукти за печат на етикети. Продуктите с марката TrojanLabel постепенно ще бъдат ребрандирани и ще се продават под марката QuickLabel®. Първата такава машина е Trojan 1, която се преименува на QL-240, на практика е същата машина със своята иновативна технология.

Повече информация можете да намерите на www.LabelsTech.comЗа клиентите си в България Графтек ООД предоставя широка гама от услуги, с които да им помогне да изградят успешно своя бизнес за цифров печат на етикети на ролка. Услугите включват доставка и инсталация на оборудването, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и доставка на необходимите медии и консумативи за печат.

Машините имат възможността да бъдат диагностицирани и поддържани отдалечено, през интернет, с което се постига максимално време, в което те са готови за работа. Графтек ООД разполага със сертифицирани инженери, които са преминали обучения при производителя на техниката, с което осигурява безпроблемна поддръжка на сервизираните машини на територията на цялата страна.Някои от най-популярните машини, които можете да намерите на www.LabelsTech.com:
1. Trojan 1/QL-240 - настолна машина за цветен печат на етикети на ролка с ширина на медията до 214 мм
2. Trojan 2 - професионална цифрова преса за печат на етикети на ролка в големи обеми
3. Trojan 3 LP - модул за цветен цифров печат, за вграждане в конвенционални печатни и довършителни машини за етикети ролка
4. Trojan OP - плоскопечатаща машина, която дава възможност за печат на готови изделия - кашони, кутии, хартиени торни и др.
5. KIARO! - настолен цветен принтер за етикети на ролка с ширина на медията до 105 мм
6. GM DC330 - професионална машина за довършителни операции на етикети на ролка

 

В сайта www.LabelsTech.com има подробни видео клипове на всички машини, за да можете да се запознаете с начина им на работа.За повече информация можете да използвате формата за запитвания на уебсайта на Графтек ООД или на телефон 0882 447 006print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама