ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Лепкава работа

Неделя, 26 Август 2007 ( прочетена 3261 пъти)


Лепила и апликатори за лепила са най-новите продукти предлагани в България от Евроинкс. Вижте повече за техните възможности и приложението им.

Target Апликатори за лепило

Target TB 500
TARGET SYSTEM TB 500 представлява идеалната алтернатива на аерозолните лепила. Подходящо за малки до средни печатници за сито печат, работещи с ръчни и автоматични преси. Закрепва се лесно върху специалната кофа от един галон, изключителната икономичност на системата предотвратява нуждата от често зареждане. Напълно подходящ както за течности, така и за въздух, пулверизаторът с връх от неръждаема стомана използва технологията на увеличаване на обема на въздуха под ниско налягане HVLP, позволяваща нанасяне на идеално капковидно покритие лепило при свеждане до минимум на нанасяне на излишно количество.


Напълно сглобена и готова за приложение, системата изисква подаване на въздух 40-60 PSI при 2 CFM, което позволява използване и с много малък компресор. При употреба с лепилата TEKMAR на водна основа, TARGET SYSTEM TB500 може да доведе до спестявания на разходи над 600% в сравнение с аерозолните лепила. The TB 500 представлява идеален екологичен разтвор, който гарантирано спестява разходи от аерозоли и други системи.
   
    * Компактна
    * Тиха
    * Икономична
    * Произведена в САЩ
    * Напълно сглобена

Target System TB 1000
TARGET SYSTEM TB 1000 представлява последната новост в полуавтоматичните системи за употреба на лепило. Проектиран за употреба с лепилата TEKMAR на водна основа, този революционен продукт осигурява спестявания над 600% д сравнение с аерозолните лепила. Диафрагмената помпа, задвижвана с въздух, осигурява необходимото количество за TARGET TB 591 HVLP, компактна преса с връх от неръждаема стомана.Заменена наскоро с нова помпа, запечатана с витон и със защита от претоварване, TB 1000 осигурява допълнителна надеждност в сравнение с традиционните помпи. Грапавата повърхност от неръждаема стомана осигурява непрекъсната експлоатация в агресивната обстановка на помещението, където се използва пресата.

Предлага се и изключителната надстройка за преса TARGET TB 691 HVLP, за фиксиран монтаж върху пресата. TB1000 се предлага и в система с две глави, позволяваща на устройството да работи едновременно с две печатащи станции. Устройството е монтирано на компактен статив, който може да поддържа кофи с количество до 5 галона (около 19 kg). Може да се приспособи и за употреба с варели от 15 и 55 галона (57 или 208 kg). Минималните изисквания за въздух позволяват експлоатацията на системата със съвсем малък компресор. При употреба с лепилата TEKMAR на водна основа the TARGET SYSTEM TB 1000 представлява "зелена”, която е доказано най-икономичният продукт от този тип.

    * Компактна
    * Тиха
    * Икономична
    * Предлага се комплект за използване с няколко станции
    * Произведено в САЩ
    * Чиста


Лепила Tekmar
Лепилата Tekmar се произвеждат в САЩ от най-висококачествени материали, гарантиращи отлични резултати. Опаковките от 1, 5, 15 и 55 галона задоволяват всякакъв вид необходими количества. При употреба според указаният продуктът може да доведе до драстично спестяване на лепило и производствени разходи. При изпитания бяха установени спестявания над 600% в сравнение с традиционните спрей лепила.

TEKMAR TB 10 Лепило на водна основа
TEKMAR TB 10 представлява революционно ново лепило, разработено специално за употреба при сито печат.  Произвежда се по нова разработена технология за синтетичен полимер, която не е прилагана до сега при приложения за сито печат.  Предвижда се TB 10 да се разпръсква през апликатор за лепило, например TARGET SYSTEM TB 1000. Осигурява невероятно сцепление върху всякакви трикотажни блузи и има време на залепване, сравнимо с това на аерозолни лепила на основата на разтворител. Ако лепилото загуби качествата си в резултат на натрупване на прах или влакна, с влажна гъба качествата му могат да се възстановят, с което се оползотворява максимално и се налага минимално повторно прилагане.


  • Не съдържа летливи органични съставки
  • Дълготрайно сцепление
  • Икономичност
  • Незапалимо
  • Съхне бързо
  • Без разтворители
  • Устойчиво на нагряване
  • Не образува петна
За повече информация: Евроинкс
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама