ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лесен дизайн с ArtXpress

Лесен дизайн с ArtXpress

Сряда, 9 Май 2018 ( прочетена 809 пъти)


Софтуерът предлага огромни вградени библиотеки с фонове, форми, клипарт, рамки, маски, с които да подготвите страници с всевъзможно съдържание за печат.

 ArtXpress

 

ArtXpress включва библиотеки с готови за употреба шаблони за статии и възможност да създавате собствени оформления. Включените библиотеки с графични елементи могат да направят оформлението на всеки материал по-атрактивно. Софтуерът предлага поддръжка на експорт и импорт на Photoshop файлове, което прави процеса по създаване на дизайна по-лесен и гъвкав.

ArtXpress има базов и усъвършенстван режим на редактиране, което го превръща в мощна, но лесна за използване платформа за предпечат и дизайн. Той включва и система Click & Flick за лесно и интуитивно редактиране на обекти.

Лесна композиция на страниците
Възможностите за оформление на ArtXpress включват мрежа и водачи за лесно позициониране и подравняване на обектите. Има и функция за автоматично подравняване на базата на обекти, страница, завъртане на обектите разполагане на равни разстояния и уеднаквяване на размера на снимките. Налице са и опции за разполагане на обекти в колони или мрежа.

Слоеве
ArtXpress поддържа автоматично разполагане на обектите в слоеве, и промяна на положението им един спрямо друг с едно цъкане с мишката. Опциите за създаване на селекции и групиране са лесни за ползване и интуитивни.

Работа с текст
Приложението има предварително дефинирани стилове за постигане на различни текстови ефекти. Налице са и различни опции за работа с текст -прилагане на ефекти, текстури, сенки и други.

Маски
Предварително дефинираните маски са още един елемент, който прави работата по-лесна и приятна. Можете да създавате и собствени маски, с помощта на лесни за употреба инструменти.

Работната среда и начинът на работа са лесни и интуитивни. Можете да започнете проект, да изберете размера на страницата, шаблонът, който желаете да използвате. Различните елементи и настройки се отварят като табове в долната част на работното пространство и можете с лекота да превключвате между тях. Разнообразието от шаблони и ефекти е впечатляващо и създаването на публикации става бързо и лесно.

ArtXpress предлага експорт на файлове в PDF, PNG, JPG и PSD.

Можете да намерите пробна версия тук.
Цента на ArtXpress е 499 американски долара.

Източник: dgflick.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама