ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лесно импортиране на бази данни в Adobe InDesign

Лесно импортиране на бази данни в Adobe InDesign

Вторник, 19 Август 2008 ( прочетена 2151 пъти)


65bit Software извести за пускането на пазара на последна версия на EasyCatalog - софтуерното решение за публикуване на база данни в Adobe InDesign.

EasyCatalog CS3 3.0.7 има нов модул, който позволява на потребителите да работят с комплексна и структурирана информация.

"Ние постоянно развиваме EasyCatalog с цел да го направим най-мощното и гъвкаво решение за публикуване на бази данни в Adobe InDesign," сподели Марк Хейдън, Директор на 65bit Software.

"От стартирането си през 2003, EasyCatalog се използва за създаването на каталози, брошури, ценови листи в повече от тридесет страни в света. Един от големите проблеми винаги е бил импортирането на комплексна структурирана информация, която е запазена в съответна база данни като MySQL. Новият модул надскача това изискване като позволява на потребителите да възпроизведат структурата на базата си данни в EasyCatalog и така да се използва в InDesign. Използването му заедно с модул Pagination на EasyCatalog отварят възможности за автоматично създаване на комплексни и структурирани документи." – каза още Хедън.
Последната версия на EasyCatalog включва и ред от нови функции, които са по желание на потребителя и приложения за защита от грешки.

За EasyCatalog:
Годината му на пускане е 2003 и до сега EasyCatalog е спечелил доверието на хиляди потребители в над тридесет страни и шест континента. EasyCatalog увеличава производителността на InDesign като осигурява динамичност и двустранност на данните от CSV файл, XML структура или ODBC база данни към текстови документи или изображения InDesign. Импортирането на данни директно в InDesign, спомага за намаляване на грешките и повишаване коректността на документите. Ако данните на изходя се променят (напр.последна промяна на цена) всички полета в документа ще се обновят автоматично.


Доставки и цени:
Новият (Relational) модул е опция на модул EasyCatalog CS3 с цена $499 USD. Възможни са версии за InDesign CS1 и CS2. Версиите за CS2 и CS3 можете да намерите на английски, френски и немски. На разположение е 15 дневна демо версия, която може да се свали от уебсайта на компанията.
65bit Software: http://www.65bit.com
EasyCatalog CS3 3.0.7: http://www.65bit.com/products/easycatalog/overview/overview.shtm
Линк за директно теглене: http://www.65bit.com/downloads/downloadpre.shtm
Покупка: http://www.65bit.com/purchase/purchase.shtmИзточник: Designer Today Graphic Design & Related News


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама