ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лесно конвертиране на растерни във векторни изображения с Vectormagic

Лесно конвертиране на растерни във векторни изображения с Vectormagic

Четвъртък, 19 Май 2016 ( прочетена 5086 пъти)


Колко често получавате фирмени лога в растерен формат? Софтуерите за трасиране на изображения в Adobe и Corel са една от възможностите, но знаете ли, че съществува и друга, дори по-добра опция – Vectormagic.

Vectormagic

 

Чрез него бързо, лесно и автоматизирано може да преобразувате JPG, GIF, PNG в качествени векторни изображения, които могат да бъдат записани като EPS, SVG и PDF. Първоначално услугата се предлагаше само под формата на онлайн опция, но вече е разработена и десктоп версия.

От изображението може да видите сравнение между резултатите при трасиране на три изображения с Vectormagic, Adobe Live Trace (CS6) и Corel PowerTRACE (X6), и да се уверите колко по-качествен е резултатът на първия. За разлика от останалите решения, тук липсват объркващите опции и настройки за работа. Единственото необходимо условие е да отговорите на няколко въпроса, с което да спомогнете работата на Vectormagic. Скоростта за обработка е малко по-бавна от тази на останалите решения, но пък качеството си заслужава чакането.

 

VectormagicОнлайн решението работи в две стъпки – качване на изображение и сваляне на резултата. Цената за онлайн услугата е 7.95$ на месец. Десктоп версията е свободна за тестване, като в този случай не може да записвате крайния резултат. Закупуването на лиценз позволява използването на софтуера на два компютъра. Поддържа се MAC и Windows OS и поддръжка на много повече функции. Натрупването на плащания в размер на 50$ за онлайн версията към момента автоматично ви дават достъп до десктоп версията, а стандартната цена е 295$.

Вижте повече във видеото:Текста написа: Антон Даскалов
Източник: vectormagic.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама