ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Лидерството и иновациите на Kodak в печата бяха отличени с две технологични награди InterTech 2015

Лидерството и иновациите на Kodak в печата бяха отличени с две технологични награди InterTech 2015

Четвъртък, 30 Юли 2015 ( прочетена 1527 пъти)


Печатната индустрия на Америка отличи инкджет печатните машини PROSPER 6000 и NX advantage за системата KODAK FLEXCEL NX

Kodak получи две от общо десетте технологични награди на InterTech за 2015 за печатните машини KODAK PROSPER 6000 и представеното наскоро решение NX advantage за системите KODAK FLEXCEL NX. От 1978, технологичните награди на печатната индустрия на САЩ InterTech отличава технологиите, които имат голямо въздействие върху развитието на графичната индустрия.

 

 

 

Сериите KODAK PROSPER 6000 и NX advantage за KODAK FLEXCEL NX бяха подбрани от независими съдии на базата на нововъведенията им и вероятността да подобрят производителността на графичната индустрия. Kodak далеч надхвърли очакванията на печатната индустрия като стана единствената компания, която спечели повече от една награда тази година. Това е голямо признание за екипите по разработки на Kodak, които разработват най-новаторските и устойчиви печатни технологии в индустрията.

 

Тези награди са 39-ата и 40-ата в историята на компанията. Това забележително постижение подчертава дългата традиция на Kodak в осигуряване на печатни технологии, които дългосрочно променят индустрията. Преди Kodak е получавал награди на InterTech за технологии като флуоресциращия сух тонер NEXPRESS Red, системата PROSPER S10 и растеризирането DIGICAP NX. Фокусът на Kodak върху иновациите и посветеността на компанията върху създаване на устойчиви печатни технологии от световна класа позволяват на Kodak да запазва предимствата си пред конкуренцията и бетонират лидерската позиция на компанията в печата на рекламни материали и опаковки.

 

Печатните машини KODAK PROSPER 6000

KODAK PROSPER 6000 предлагат новаторски функции и възможности, които не присъстват в никоя друга машина на пазара. Подобренията в транспорта, сушенето и печата, както и контролера Kodak Print Manager 700 DFE осигуряват максимално ниво на надеждност, скорост, гъвкавост на приложенията и ценова ефективност. KODAK PROSPER 6000 позволяват на печатниците да увеличат печалбата си като увеличат различни аспекти на ефективността си. Скоростта и гъвкавостта дават възможност за печат по заявка, съкратено време за подготовка и намаляване на пропуснатите ползи, докато персонализацията и качеството на печат ги отличават от конкуренцията.

 

NX advantage

KODAK FLEXCEL NX System е изцяло интегрирано решение за експониране на цифрови фотополимерни флексопечатни форми, което използва уникалната KODAK SQUAREspot технология и материали с висока разделителна способност. Това води до по-високо качество, постоянно възпроизвеждане и ценова ефективност на флексографския печат. С последната технология NX advantage, потребителите могат да получат ново ниво на тези възможности, с усъвършенствани решения за трансфер на мастилото и възпроизвеждане на малки точки, които дават на крайният продукт още по-голямо визуално въздействие дори и намаляват производствените разходи.

Печатът с бяло мастило, който по принцип е предизвикателство за печата на гъвкави опаковки с флексо технология, е драматично подобрен. Това гарантира равномерно нанасяне на мастилото и по-висока плътност, която може да се постигне с по-малко количество мастило. С NX advantage, печатниците и клиентите им могат да постигнат качество на флексографския печат, което наистина конкурира дълбочкия печат, като едновременно с това увеличат ефективността, за да останат конкурентни на пазара.

 

Източник: kodak.com

 

Текста написа: Мартин Новев

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама