ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet МТЕХ е една от най-бързо развиващите се фирми в дигиталния печат на текстил.

МТЕХ е една от най-бързо развиващите се фирми в дигиталния печат на текстил.

Сряда, 15 Април 2015 ( прочетена 1556 пъти)


ПроТекс Сълюшън представя MTEX - една от най-бързо развиващите се фирми в производството на оборудване за директен печат на текстил.

Централата на компанията е в Португалия с офиси и представителства във Франция, Великобритания и САЩ. За последните 3 години бележи ръст от над 90%. МТЕХ работи заедно с Mimaki върху всеки един проект на принтер.


Едно от най-актуалните решения, предлагани от МТЕХ е принтерът 5032 PRO.

 Той предлага висококачествен директен сублимационен печат с ярки и контрастни цветове на текстил до 3,2 метра ширина за светещи кутии, текстил за дома, знамена, тенти, завеси и много други.


Интегрираната система с инфра-червена секция за фиксация дава готова продукция при скорост до 58 кв.м./час. Комбинацията от Epson глави с резолюция до 1440 dpi, висококачествени дисперсни мастила и MTEX RIP са в основата на стабилно качество, висока производителност, сигурност в инвестицията.

МТЕХ 1800 е идеално решение за рекламната индустрия.

 
Едно перфектно решение за печат на текстил за рамки, стени и светещи кутии. С ширина на печат до 1,8 метра, МТЕХ 1800 покрива изцяло нуждите в сегмента графичен дизайн.

 

И тук отново интегрираната система с инфра-червена секция за фиксация дава готова продукция при скорост до 48 кв.м./час. Комбинацията от Epson глави с резолюция до 1440 dpi, висококачествени дисперсни мастила и MTEX RIP са в основата на стабилно качество, висока производителност и сигурност в инвестицията.

На FESPA в Кьолн от 18 до 22 Mай 2015, МТЕХ ще представи няколко нови решения, с които ще затвърди позициите си на една от водещите в директния сублимационен печат на текстил фирми.
Очакваме Ви на щанда на МТЕХ  - зала 7, щанд Н26

ПроТекс Сълюшън  е фокусирана върху текстилни решения като печат, бродерии и довършителни процеси на текстил, предлага на клиентите в България принтери, карусели, бродировачни машини и машини за допълнителна обработка на текстил.

 

За контакти:
Станислав Йохнев
Тел: 02/ 862 19 22
Моб: 0887 937 244
web: www.protex.bg
web: www.prosign.bg  print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама