ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Масов печат, експорт и проверка за Adobe InDesign и QuarkXPress с Printools

Масов печат, експорт и проверка за Adobe InDesign и QuarkXPress с Printools

Четвъртък, 1 Февруари 2018 ( прочетена 1013 пъти)


Printools на Baida Software предлага масов печат на различни документи, промяна на имената като печат, запис в различни файлови формати и проверка на файлове.

Printools на Baida Software

 

Автоматично генериране и проверка на файлове за печат
Printools осигурява колекция инструменти за лесна подготовка на файлове за печат без грешки. С него можете да печатате от различни документи едновременно, да променяте имената на генерираните файлове за печат, да ги записвате в различни формати и да зададете критерии за проверката им. Инструмента за масов печат ви позволява да генерирате файлове от различни публикации с общи настройки. Просто изберете файловете, с които искате да работите, подредете ги в реда, в който желаете и натиснете бутона Print.

Модулът за проверка на Printools бързо и качествено проверява за потенциални грешки, които могат да доведат до брак. Проверките включват липсващи шрифтове, текст, който излиза от карето, липсващи връзки към снимки, RGB изображения, модифицирани връзки, ниска разделителна способност.

Промяна на имената
Printools позволява да промените името на файла по време на генерирането на файла за печат, без да променяте действителното име на файла. С Printools можете да определите до 4 променливи компонента, за да композирате уникални имена по време на генерирането на файл.

Генериране на PS/PDF
Този инструмент ви позволява да запазвате файловете в определена директория като PostScript или PDF. Когато го съчетаете с възможността за масов печат, това ви позволява да генерирате стотици файлове с една стъпка. Можете да задавате до четири променливи за генериране на имена на готовите файлове.

Други възможности включват добавяне на допълнителна информация извън печатаемото поле и детайлни записи на извършените действия. Printools работи с Mac OS OS X 10.9 и по-нови версии.
Можете да намерите демо версия тук.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама