ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Мастиленоструйна машина с формат B2 на Konica Minolta е продадена в Германия

Мастиленоструйна машина с формат B2 на Konica Minolta е продадена в Германия

Вторник, 11 Април 2017 ( прочетена 1056 пъти)


AccurioJet KM-1 е дигитална мастиленоструйна производствена машина с формат В2.

Компанията Rehms Druck е избрала AccurioJet KM-1 за първата си инвестиция в B2 формат машина с UV мастиленоструен печат, което ще повиши капацитета й в директния мейлинг и опаковките.

 Rehms Druck е печатница в Германия, дългогодишен клиент на Konica Minolta и използва тонерните производствените машини на компанията. По време на drupa 2016 вземат решение да инвестират в патентованата инкджет технология на Konica Minolta, прави този избор защото машината отговаря на основното им изискване - офсетово качество за директен мейлинг, опаковки и етикети. Максималният размер на листа е 585x750mm, скоростта на печат е до 3000 листа в час. 

Това решение ще позволи на Rehms Druck не само да печелят повече от кратките тиражи, но е и перфектно решение за безброй нови приложения - печат на картонени опаковки и етикети по заявка и персонализация за всеки продукт.

Предимствата на машината са постоянно цветовъзпроизвеждане и регистър и взъможност за двустранен печат и незабавна готовност на отпечатъка за довършителни процеси.


AccurioJet KM-1 може да печата на богато разнообразие от медии с дебелина от 0,06 до 0,6 мм. Това означава, че печатниците могат да намалят значително разхода си за хартия, тъй като имат възможност да използват стандартни офсетови хартии без да се налага предварителната им обработка и не са ограничени в използването само на хартии за дигитален печат.

Даниел Байер, изпълнителен директор на Rehms Druck, заяви: "Ние старателно тествахме качеството на печат на Konica Minolta AccurioJet KM-1 спрямо конкурентните решения в този клас. Качеството и резултатите наистина ни вдъхновиха да направим инвестицията сега. AccurioJet KM-1 ще ни позволи да разширим нашите услуги, на пазара на опаковките и да продължим да развиваме настоящите ни услуги в директния мейлинг."

 

Източник: Konica Minoltaprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Общи работници /хамали/ за хамалски труд
гр. София
фирма Хамали София ЕООД

Оператор на режещ плотер
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама