ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Мастиленоструйна система позволява печат на потребителски послания на пликове за писма

Мастиленоструйна система позволява печат на потребителски послания на пликове за писма

Четвъртък, 11 Ноември 2010 ( прочетена 2097 пъти)


Pitney Bowes обявиха европейската премиера на цветната печатна система Print+ Messenger. Тя позволява отпечатване на цветни послания, зададени от потребителя върху пликове за писма по време на високоскоростно поставяне на писмата в тях.

Системата е съвместен продукт между лидерът в областта на технологиите за подготовка на писма Pitney Bowes и HP. Технологията може да помогне на потребителите да увеличат ефективността на производството като премахне нуждата от купуване на предварително отпечатани пликове, намали складовите разходи и улесни превключването между различни поръчки..

Системата премахва необходимостта от употреба на друго, освен обикновени пликове за комуникация с клиентите. Цялата нужна информация може да с отпечата директно върху плика. Тя може да включва специфични предложения, фирмени знаци, адрес на подателя и получателя, баркодове. Цветната мастиленоструйна система Print+ Messenger може да обработва до 20 000 писма в час. Според Pitney Bowes, това прави технологията подходяща за всеки доставчик с голямо натоварване.

Pitney Bowes и HP за разработили и печатната система IntelliJet, която оптимизирана за производство на писма. Според Pitney Bowes софтуерът им Production Intelligence, печатната система Intellijet и високоскоростната система за довършителни работи Print+ Messenger могат да помогнат на потребителите си да постигнат по-висока производителност, съчетана с понижаване на разходите.

Print+ Messenger

Източник: printingtalk.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. - Printstock.info

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама