ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Мираж на COPIS 2019

Мираж на COPIS 2019

Вторник, 13 Август 2019 ( прочетена 556 пъти)


Какво ще покажат Мираж Груп по време на международното изложение за печат и реклама COPIS, което ще отвори врати от 25 до 27 септември в Интер Експо Център.

Изданието на COPIS тази година за Мираж Груп ще бъде наистина специално, защото Мираж Груп отбелязва 15 години от създаването си. Ще сме щастливи да Ви видим на нашия щанд и заедно да отпразнуваме това събитие. За клиентите си сме подготвили специални, празнични оферти, които ще бъдат представени по време на изложението. Ще представим на нашия щанд традиционните за Мираж Груп и HP латексови принтери с модел HP Latex 375, заедно с кътера от Т серията на Summa - S2 160.

За първи път за българския пазар на 
COPIS ще представим най-новата иновация на HP в дигиталния печат – серия Stitch – принтери за директен и трансферен печат върху текстил. Заедно с каландъра на Transmatic, двете машини предлагат изключително професионалното решение за всеки дизайнерски проект в модния бранш, спортното облекло или интериора.


S 500Сублимационният печат върху текстил, както директно върху плата, така и с чрез употребата на трансферна хартия, нарасна значително през последните няколко години. Печатът на рекламни материали върху текстил е допълнителна ключова област като приложение за сублимационния печат. Всички тези пазари изискват ярки цветове, на които да може да се разчита. Разбира се, сублимационния печат има своите предизвикателства, които трябва да се преодоляват, при условие че този пазарен дял продължи да увеличава своя ръст.

Ние искаме да ви предложим иновативното решение на HP именно като прекрасна възможност да дадете началото на тази алтернатива във Вашия бизнес. Заповядайте на нашия щанд от 25 до 27 септември, включително, в сградата на Интер Експо Център София, зала 3, щанд А4.

 

Мираж на COPIS 2019


Мираж Груп ЕООД
Доставка на машини, медии и консумативи за широкоформатен дигитален печат.
office@mirage-group.eu
Тел.: 082/ 826 993
Тел.: 0885/ 006 350
www.mirage-group.eu
www.TradeYourPrinter.com

Профил на Мираж Груп в каталога Полиграфия инфоprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама