ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Монди пуска DNS® performance

Монди пуска DNS® performance

Вторник, 25 Октомври 2011 ( прочетена 1253 пъти)


DNS® performance е най-новата хартия на Монди предназначена за печатници, специализирани в транзакционния печат, печат на комуникационни материали и печат при поискване.

Това е четвъртия продукт от гамата DNS® (Digital Needs Specialist). Хартията е разработена за лазерни, високоскоростни мастилено-струйни и офсетни технологии на печат.

“Многостранността винаги е била ключова характеристика на марката DNS®. За пазара е удобно и ефективно от гледна точка на разходите използването на една хибридна хартия, която може да се използва при различни печатни технологии ” - обяснява Йоханес Клумп, директор Маркетинг и продажби в Монди Анкоутид Файн Пейпър. “Ние препоръчваме DNS® performance на печатари, които искат да комбинират предимствата на дигиталния и офсетовия печат.”  

DNS® performance дава съществено предимство на печатниците, рекламните агенции и издателствата, при реализиране за специфични приложения на различни видове машини. Като непромазана хартия, подходяща както за черно-бели така и за цветни копия, DNS® performance е насочена към пазара на директен мейлинг и транзакционен печат, за приложения като фактури, извлечения и правни документи. Нещо повече, дигиталните печатници могат да разчитат на съвместимост на хартията с машината за дигитален печат при отпечатване на персонализирани маркетингови материали и печат при поискване. DNS® performance има традиционната белота на офсета, която е предпочитана при печат на книги.

DNS® performance се произвежда в Монди СЦП, в Ружомберок, Словакия — завод, известен с ниския въглероден отпечатък и награден с 2010 PPI Award за Екологична Стратегия на годината. Като устойчиво прозвеждана хартия от гамата Green Range на Монди, тя е и PEFC™ сертифицирана и има EU Ecolabel. Повече информация за DNS® performance и нейните екологични сертификати, можете да намерите на: www.mondigroup.com

DNS® performance

Източник: Монди Анкоутид Файн Пейпър
print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама