ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Мюлер Мартини ще представи тристранния нож InfiniTrim и биндера Vareo

Мюлер Мартини ще представи тристранния нож InfiniTrim и биндера Vareo

Вторник, 29 Януари 2019 ( прочетена 1010 пъти)


Премиерата ще се състои по време на Иновационните дни на Нunkeler Люцерн на 25-28 февруари 2019.

 

 

Повече за събитието Hunkeler Innovation Days можете да видите тук.

 

Със своя нов механизъм за лепене на форзац, Muller Martini ще демонстрира как с тристранният нож InfineTrim в тандем с биндера Vareo може да произвеждат индустриално книжни блокове с най-високо качество в еднинични копия.

През 2016 г. Мюлер Мартини представи Vareo и InfiniTrim на щанда си на изложението drupa в Дюселдорф - Vareo като първият биндер в света, при който всичките три щипки са оборудвани със собствен сервомотор и се управляват индивидуално, както и тристранния нож InfiniTrim със своята революционна концепция за задвижване, транспорт и обрязване на различни по формат книги в един работен процес.

Десетки клиенти по света вече се възползват от ползите, които предлага комбинацията от машини и произвеждат перфектно свръхкъси тиражи, започващи от едно копие за една поръчка, с най-кратките времена на обработка.

 

Английският специалист по ултра-къси тиражи Printondemand Worldwide споделя своя опит: "По-малко от три години по-късно „непобедимият дует“ се превърна в „ненадминато трио“ - а палитрата от продукти с меки корици също така е магически разширен до твърда подвързия. Това става възможно благодарение на новия механизъм за лепене на форзац (VBA), който добавяме към дуото Vareo и InfiniTrim."

 Производство на продукти с твърди корици сега също в ултра-къси серии.
Към днешна дата VBA (модулът за лепене на форзац) се използва изключително в книговезките линии с висока производителност. С това ново, компактно решение VBA / Vareo / InfiniTrim гарантира, че книжните блокове за твърда подвързия могат да се произвеждат инлайн в свръхкъси тиражи. Новата конфигурация на машината, проектирана изцяло в съответствие с философията на Мюлер Мартини - Finishing 4.0, има голямото предимство, че дава възможност за производство на ултра-къси тиражи, започващи от едно копие за една поръчка, много по-ефективно, не само в сферата на мекие корици, но и в сектора на твърдата подвързия.

Какво можете да видите по време на Hunkeler Innovationdays на щанда на Muller Martini 

  • В допълнение към иновативните модели за производство, ще можете също да наблюдавате как действителни/реални поръчки за книги се произвеждат на място или с помощта на очила за виртуална реалност.
  • Ако предварително се регистрирате за посещение на щанда на Muller Martini, ще получите ограничено издание на висококачествен бележник, направен като швейцарска брошура с персонализирано лазерно гравиране като подарък.
  • В Люцерн ще бъде представена и концевата шивачка Ventura MC Digital. Решението с комбинация от VBA, Vareo и InfiniTrim, шити книги с твърда подвързия могат да бъдат произведени с високи стандарти за качество, дори при производство на един екземпляр.
  • Използвайки “клетъчното производство”, Мюлер Мартини ще представи в Люцерн перфектното решение за гъвкаво производство на книги с малки тиражи в индустриалната дигитална среда.

 Осем различни тиражи за една поръчка на една линия
В Люцерн Мюлер Мартини не само ще направи премиерата си на компактна линия за твърда подвързия, но ще представи и подходящи, иновативни решения за лепилно скепване и телово шиене във всички нива на сложност, което ще позволи на потребителите и бизнеса да използват пълноценно потенциала на дигиталния печат. Едно от тях е решението на Hunkeler / Heidelberg / Muller Martini, което позволява зареждане на коли и от рола. Със зареждане на коли, производството също се превръща и в икономично решение за по-малки печатници за произвеждане на малък брой копия. По време на иновационните дни на Hunkeler посетителите ще могат да видят как се обработват 8 различни поръчки само на една линия.

Втори биндер Vareo ще бъде използван на щанда на Hunkeler.
Произведените там книжни блокове ще бъдат обрязяни от InfiniTrim на щанда на Muller Martini. Използвайки “клетъчното производство”, ще бъде представено перфектното решение за изключително гъвкаво книгопроизводство в тиражи от единични екземпляри в една индустриална дигитална печатна среда. Посетителите ще видят как големият капацитет на InfiniTrim може да поеме нетната продукция на двата биндера Vareo (възможно е използването на до четири машини!) и лесно да завърши повече от 15 различни продукта с меката и твърда корица точно навреме. Това не само спестява пространство и енергия, но и тези производствени мощности позволяват безпрецедентна гъвкавост на производството.

Connex и MMServices
На изцяло свързаният щанд на Hunkeler Innovationdays могат да се видят и ползите от работната система Connex - гръбнакът на цифровата обработка на Muller Martini. Ще бъдат представени всички нови характеристики на непрекъснат, високо автоматизиран работен процес и ползите от контролирането и отчитането на производството с Connex.Info 4.0. Друг акцент на щанда на Muller Martini ще бъде цялата гама от MMS услуги с демонстрации на портал за решение MPOWER, нещо на което ще се обърне специално внимание.


Източник: Дишков Трейдинг 
Автор: Адриан Майер

Текстът е публикуван в блога на Мюлер Мартиниprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама