ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet НЕОН.БГ изгради R&D отдел

НЕОН.БГ изгради R&D отдел

Четвъртък, 28 Юни 2018 ( прочетена 1618 пъти)


НЕОН.БГ е компания с голям опит в изработката на всякакъв вид външна и вътрешна реклама, която насочва основни усилия в развиването на собствен R&D отдел.

R&D (Research and development) екипът е съставен от специалисти на компанията, които са отдадени на създаването на цялостни инженерни решения в областта на 3D моделиране, в  промишлеността , инженеринг и прототипиране. До края на годината ще бъдат включени и студенти от Технически Университет София и Лесотехнически Университет.

"Потенциалът в предлагането на инженерни решения  и прототипиране на собствени продукти е голям", казва Георги Трайков управител на НЕОН.БГ. "Инвестираме в техника, която ни дава възможност да предлагаме на клиентите цялостни решения"

Сред най-новите инвестиции на компанията са нов абкант AMADA HG1003, с 11 оси на управление и 3D софтуер базиран на Solid Works, нова система за заваряване с капацитивен импулс STUD WELD и електросъпротивително заваряване SPOT welding, режещи рутери на немския производител HARMUTH CNC. А до 25 октомври плазменото рязане на метали ще бъде заменено с мощен и прецизен  FIBER LASER, с 4KW пикова мощност.

 

AMADA HD1003

На снимката: AMADA HG1003Някои от последните проекти реализирани от НЕОН.БГ са собствена разработка на специализирана транспортна количка за плоски листови материали с подем 1200 kg, снабдена с множество защити за оператора. Машини за вакуумно формоване на PVC, ABS и PETg  за серийно производство на детайли в областта на машиностроенето, медицината, автомобилостроенето и рекламата.

Повече за НЕОН.БГ
гр. София
бул. Шипченски проход № 63,
сграда Завод електроника
Тел.: 0878/ 178 178
Тел.: 0878/ 250 018
www.neon.bg

Профил на НЕОН.БГ в каталога Полиграфия Инфоprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама