ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Надникнете в близкото бъдеще на Photoshop

Надникнете в близкото бъдеще на Photoshop

Понеделник, 30 Януари 2012 ( прочетена 1827 пъти)


Старшият продуктов мениджър на Photoshop, Bryan O'Neil Hughes, ви предлага да хвърлите поглед в някои от нововъведенията, които ще предложи Photoshop CS6.

Bryan O'Neil Hughes ни дава възможност да погледнем в бъдещето на програмата. Adobe не са обявили официално кога ще бъде издаден CS6. Въпреки това, фактът, че вече има видеоматериали за него навежда на мисълта, че пакетът ще види бял свят през 2013. Като използва снимка от мобилния си телефон, Bryan демонстрира част о новите възможности на Camera Raw, системата за обработка на RAW файлове във Photoshop CS6 и Lightroom 4, който в момента е в бета версия.

Това са някои от основните неща във видеото, която можете да разгледате изцяло по-долу: новият основен панел на Camera Raw ви дава по-пълен контрол върху настройките, които правите на изображението. Плъзгачите за ярките области и сенките ви помагат да възстановите далеч повече информация в зоните, които са твърде ярки или твърде тъмни. Можете и да рисувате в изображенията като използвате четка и градиентен филтър.

Освен това, работната среда на Photoshop по подразбиране е по-тъмна. Можете да настроите цвета на интерфейса и фона според предпочитанията си, разбира се, в сивата гама. Добавено е и нещо, наречено от Adobe „rich cursor support” (богата поддръжка на курсора), което ви показва диаметъра, твърдостта и прозрачността, докато вие използвате четката.

Препоръчвам ви да гледате видеото на целия екран, за да видите какво се случва в детайли:


youtu.be

Източник: photoshop.com
Текста написа: Мартин Новев
 


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама