ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-актуалните предложения за бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

Най-актуалните предложения за бизнеса – на изложението COPIS от 2 до 4 октомври

Петък, 14 Септември 2018 ( прочетена 913 пъти)


Над 120 директни изложители са заявили участието си

 

За седми пореден път Интер Експо Център ще отвори врати за единственото у нас специализирано изложение, представящо най-новите тенденции и развитието на технологиите в областта на печатните и рекламни комуникации.

 

COPIS се разраства с устойчиви темпове и се утвърждава като ключов за региона, привличайки професионалисти и предприемачи от страната и Югоизточна Европа. Над 120 директни изложители са заявили участието си; повече от 20% са чуждестранни. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

 

Пълната картина с богатото разнообразие от продукти и тяхното приложение ще се разкрие в дните на изложението – първата седмица на октомври.

 

Персонализация и автономност

В отговор на съвременните тенденции Микро АСУ ще даде възможност да се потопим във възможностите за персонализиране, чрез принтерите за директен печат RICOH Ri 3000, Ri 6000 и Ri 100. Те са подходящи за сферите на модата, декора, рекламата, визуалната комуникация, туризма, спорта и други. За сектора на гравирането фирма АНОНС представя СО2 лазери за гравиране и рязане на неметали както и FIBER лазери за гравиране и маркиране.

 

Присъстващите на COPIS ще се докоснат и до принтера, който не се нуждае от директна операторска намеса - HP Latex 375, предложен от Мираж Груп. Фирмата ще разкрие възможностите и на кътъра SummaCut D160 – с технология за разчитане на регистрационни знаци за контурно рязане.

 

Качествата си ще разкрие цифровата UV система за обогатяване на печатни изделия с частичен и обемен лак и полагане на топъл печат с 3D ефекти MGI Jetvarnish 3DS, от Коника Минолта. Ще бъде представена и четирицветната B2 дигитална преса AccurioJet KM-1, позволяваща печат на субстрати с дебелина до 600 микрона при скорост до 3000 листа на час и пълен контрол върху консумативите. Високо качество на изработка и максимална производителност обещават продуктите от Кантек – цветните системи Ricoh PRO C5200S и Ricoh PRO C7200.

 

Автоматизиране на работния процес

В основата на съвременните процеси е автоматизацията. На COPIS 2018 ще бъде представен и Accurio Flux. Професионалното приложение за цялостна автоматизация на работния процес при обработка на заявки за печат осигурява намаляване на грешките и повишаване на производствения капацитет.

 

Разширявайки дейността си в сферата на бели и пълноцветни самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка, компанията „Дилком България“ анонсира иновативния термотрансферен принтер за тагове на TOSHIBA.

 

Продуктите, представящи растежа на един от най-динамичните сектори, очакват своите посетители на седмото изложение COPIS от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. За първи път, паралелно с изложението, на обща площ от 10 000 кв. м, ще се проведе и TMT Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия.

 

Допълнителна информация за COPIS 2018 ще откриете на copis.com, а всичко за ТМТ Експо ще намерите на tmtexpo.bg.

 

 

 print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама