ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-голямата режеща маса от Esko, предназначена за натоварено производство

Най-голямата режеща маса от Esko, предназначена за натоварено производство

Понеделник, 4 Декември 2017 ( прочетена 1028 пъти)


Esko представи Kongsberg C66, режеща маса, предназначена за производство на продукти от велпапе в къси тиражи.

 

Kongsberg C66

 

Kongsberg C66 е най-голямата режеща маса за производство на продукти от велпапе. Тя е разработена на базата на потребностите на пазара като част от роботизираната програма на Kongsberg. Съчетанието от размер, скорост и точност на твърди издръжливи материали като велпапе я правят гъвкава и ефективна алтернатива на конвенционалното щанцоване за къси тиражи опаковки и дисплеи.

Уникалната на пазара Kongsberg C66 може да реже със 100 m/min. Тя може да работи ръчно в режим за производство в няколко зони с листове с размер 2.2m x 3.2m. Алтернативата е с производство в една зона на листове велпапе с размери до 2.5m x 4.8m. Това прави машината идеално позиционирана за производство на опаковки, направени от двуслойно или трислойно велпапе, както и за дисплеи за търговски обекти. Kongsberg C66 също така може да работи с други материали, нужни за защитните опаковки като разпенени материали за омекотяване.

Производство в няколко зони
Работната площ на Kongsberg C66 от 3210mm x 4800mm (W x L) поддържа производство в голям формат или в няколко зони. Системата предлага високи скорости, бързо ускорение, висококачествено биговане и минимални отклонения. Тя осигурява до 40% по-висока производителност от други системи с ширина 3 метра. Това позволява работа при производствени скорости на много по-голям лист материал без загуба на точност. По-големите маси Kongsberg предлагат MultiZone функция. При нея, докато една зона на масата работи, операторът може да подготви другите като вземе готовите продукти и зареди нов лист. Докато операторът работи и подготвя една зона, машината работи в друга. Автоматичната смяна на зоните е базирана на жест на оператора.

Източник: esko.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама