ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-голямата сделка в историята на Scodix

Най-голямата сделка в историята на Scodix

Понеделник, 11 Юли 2016 ( прочетена 1190 пъти)


Договорът е за продажба на 10 машини 10 Scodix Ultra Pro, които ще бъдат инсталирани в производствените бази на Avery Dennison RBIS в целия свят.

Най-голямата сделка в историята на Scodix

 

Scodix, лидерът в цифрови решения за облагородяване на печатна продукция, обяви, че е е сключил глобален договор за партньорстви с Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions (RBIS). Според споразуменитео, Avery Dennison RBIS, глобален лидер в брандирането на облекла и обувки, опаковки, етикети и RFID решения, ще купи 10 машини Scodix Ultra Pro Digital Enhancement. Това е най-голямата сделка в историята на Scodix. Компаниите ще работят съвместно по въвеждането на пресите, които разполагат с пълната гама възможности на Scodix, в експлоатация в ключовите производствени бази на Avery Dennison RBIS по света.

Системите Scodix ще бъдат използвани най-вече за облагородяване на етикети и самозалепващи етикети, които не само ще бъдат по-ефектни за сетивата, но и създава разпознаваемост и лоялност към марката. Avery Dennison RBIS използва две системи Scodix Ultra Pro в производството си от 2015 насам и е получила възторжени отзиви както от служителите, така и от бранд мениджърите.

„Avery Dennison RBIS е световен лидер в решенията за брандиране за най-големите марки в областта на обеклата и обувките,“ отбеляза Charlie Brown, ръководител на глобалните иновации, Avery Dennison RBIS. „Производителите на облекла и обувки постоянно търсят нови решения да отличат марките си, особено в търговските обекти. С помощта на Scodix, ние обслужваме растящата им потребност да представят на продуктите си усещането за по-висока класа. Сред първите клиенти, които тестваха и приеха облагородени със Scodix решения беше North Face. Когато покажем Scodix за пръв път на клиентите си, можете да усетите колко са впечатлени.“Източник: globalprintmonitor.info
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна цялоформатн...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама