ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-голямата сделка в историята на Scodix

Най-голямата сделка в историята на Scodix

Понеделник, 11 Юли 2016 ( прочетена 1566 пъти)


Договорът е за продажба на 10 машини 10 Scodix Ultra Pro, които ще бъдат инсталирани в производствените бази на Avery Dennison RBIS в целия свят.

Най-голямата сделка в историята на Scodix

 

Scodix, лидерът в цифрови решения за облагородяване на печатна продукция, обяви, че е е сключил глобален договор за партньорстви с Avery Dennison Retail Branding and Information Solutions (RBIS). Според споразуменитео, Avery Dennison RBIS, глобален лидер в брандирането на облекла и обувки, опаковки, етикети и RFID решения, ще купи 10 машини Scodix Ultra Pro Digital Enhancement. Това е най-голямата сделка в историята на Scodix. Компаниите ще работят съвместно по въвеждането на пресите, които разполагат с пълната гама възможности на Scodix, в експлоатация в ключовите производствени бази на Avery Dennison RBIS по света.

Системите Scodix ще бъдат използвани най-вече за облагородяване на етикети и самозалепващи етикети, които не само ще бъдат по-ефектни за сетивата, но и създава разпознаваемост и лоялност към марката. Avery Dennison RBIS използва две системи Scodix Ultra Pro в производството си от 2015 насам и е получила възторжени отзиви както от служителите, така и от бранд мениджърите.

„Avery Dennison RBIS е световен лидер в решенията за брандиране за най-големите марки в областта на обеклата и обувките,“ отбеляза Charlie Brown, ръководител на глобалните иновации, Avery Dennison RBIS. „Производителите на облекла и обувки постоянно търсят нови решения да отличат марките си, особено в търговските обекти. С помощта на Scodix, ние обслужваме растящата им потребност да представят на продуктите си усещането за по-висока класа. Сред първите клиенти, които тестваха и приеха облагородени със Scodix решения беше North Face. Когато покажем Scodix за пръв път на клиентите си, можете да усетите колко са впечатлени.“Източник: globalprintmonitor.info
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Общ работиник - пакетаж
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама