Фото Форум и Xerox България представят в изложба „Най-добрите фотографии от Фото Форум 2007 г.” Вижте ги !!! Всички фотографии са отпечатани на Xerox DocuColor 5000.
" />
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-добрите фотографии от Фото Форум 2007 г.

Най-добрите фотографии от Фото Форум 2007 г.

Вторник, 4 Декември 2007 ( прочетена 4914 пъти)


Фото Форум и Xerox България представят в изложба „Най-добрите фотографии от Фото Форум 2007 г.” Вижте ги !!! Всички фотографии са отпечатани на Xerox DocuColor 5000.


На 3 декември т.г. от 18.30 ч., в столичната галерия „Сезони” (www.galleryseasons.com), в Дом на културата Средец, ул. Кракра 2А, се състоя откриването на изложбата „Най-добрите фотографии от Фото Форум 2007 г.”. Изложбата се реализира с партньорството на Xerox България, която за трети пореден път подкрепя изявите на форума.

Настоящата изложба е двадесет и втората на Фото Форум. За разлика от досегашните, които са били посветени на определени теми, сега за първи път най-популярният български сайт за фотография прави годишен преглед на най-добрите снимки, представени през годината.

За участие в изложбата са били изпратени над 500 фотографии, от които са селектирани 105, всичките от различни автори. Критерият за подбор е бил рейтингът на съответната фотография да бъде над определен праг. Рейтингът се формира от оценките, дадени на съответната снимка от регистрираните във форума участници.

Всички фотографии, участващи в изложбата, са отпечатани на цветна дигитална система Xerox DocuColor 5000 със съдействието на представителството на Xerox в България. На такъв клас машини на Xerox за графичната индустрия се произвежда повече от половината дигитално отпечатана продукция в света.

Xerox DocuColor 5000 предлага надеждност и константно високо качество, което ще отговори на очакванията и на по-взискателните фотографи. Предимство на дигиталната преса е работата с широк набор медии. Скоростта на печат е 50 цветни страници в минута, при резолюцията до 2400 x 2400 dpi.
Машината има възможности за изготвяне на разнообразна полиграфическа продукция като брошури, плакати, листовки за директна поща, етикети и други разнообразни пълноцветни рекламни материали.-XXX-

Фото Форум - е най-големият български сайт за фотография. Носител е на множество награди и медали. Екипът му успява за последните години да организира различни конкурси, на които потребителите на сайта представят свои творби. Стотици са авторите взели участие в различните изложби на форума. Много млади хора са започнали творческия си път от него и черпят професионална информация. Форумът е медиен партньор на специализираните издания сп. "Одисей", сп. "ФО", сп. "Photo & Video Digital", както и на събитията Фотоваканция и Фотофиеста.
(www.photo-forum.net)

XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете - www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communications, Xerox Bulgaria, тел: 976 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ралица Николова, PR Manager, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Technical Assistant Packaging
гр. София
фирма ФИКОСОТА ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама