ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-доброто устройство сред копирните машини в диапазона 100-120 стр./мин

Най-доброто устройство сред копирните машини в диапазона 100-120 стр./мин

Вторник, 22 Януари 2008 ( прочетена 1754 пъти)


Лауреат на BERTL`s Best 2005 за неговата надеждност, уникално положение на пазара и гъвкавост в крайната обработка. Konica Minolta Bizhub PRO 1050 е разположен между тежката артилерия на производителните печатащи машини и офисните многофункционални принтери от висок клас.

Възможностите и конструкциятата на тази копирна машина са впечатляващи и Konica Minolta Bizhub PRO 1050 лесно се класира в групата на високопроизводителните машини: максимален месечен обем копия до 1,5 милиона отпечатъка, печатащ механизъм от здрави метални детайли, гъвкави възможности за крайна обработка и производителност от 105 стр/мин. Това прави Konica Minolta Bizhub PRO 1050 идеално устройство за големи тиражи, както в предприятия с голям обем, така и за платени печатни услуги.
Зад сухите технически данни се крият внушителни опции, които отличават Konica Minolta Bizhub PRO 1050 от високоскоростните принтери с 85 стр/мин. Ултразвукови датчици във всяка от петте универсални тави засичат неправилно подадени листи. Има възможност за ползването на картони до 256 г/м2, индексиран - до 300г/м2 и хартия с покритие.
Подобренията в Simitri Polymerize на Коника Минолта е друга област, в коята Bizhub PRO 1050 ще задоволи клиента, търсещ производителна машина. Новата формула на тонера Simitri HD осигурява по-равномерен печат, подобрява репродукцията на точки и линии и дава по-добро разделение на полутона и по-добра плътност.
Операторите ще видят на голям LCD екран мощен интерфейс с много раздели, който им дава възможност бързо да преглеждат миниатюри на файлове, да настройват конфигурацията на хартията, да отварят съхранени документи с функцията за принтиране по заявка и да сканират по направление.
Bizhub PRO 1050 се отличава и с възможностите си за крайна обработка. Финиширащите устройства предлагат осемпозиционно телбодиране, възможности за сгъване, вмъкване на цветни корици, перфориране и много други.
Стъпил на мощната си архитектура, Bizhub PRO 1050 се възползва от богатите софтуерни възможности на Konica Minolta за мрежово сканиране и управление на документи.
Konica Minolta Bizhub PRO 1050 играе уникалната роля едновременно на корпоративен принтер /копирна машина/ многофункционално устройство за административно обслужване и на принтер от производствен клас. Той осигурява надеждност, гъвкава крайна обработка и се инегрира с богатия пакет мрежов софтуер на Konica MinoltaИзточник: Райс ЕООД

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама