ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Най-достъпната Computer-to-Film система за ситопечат - от FACTOR.BG

Най-достъпната Computer-to-Film система за ситопечат - от FACTOR.BG

Сряда, 1 Февруари 2017 ( прочетена 1590 пъти)


Съчетание на малка инвестиция, ниски разходи за консумативи и отлични резултати.

Освен професионалните CtF системи, базирани на принтери от серията Epson SureColor-P и специализираният софтуер Film Maker, FACTOR.BG вече предлага и изключително достъпно решение, подходящо за ситопечатни ателиета, дори и за стартиращи и part-time бизнеси.

Множеството проведени тестове и успешни инсталации потвърждават, че принтерите Epson L805 (формат до А4) и Epson L1800 (формат до А3+), могат да се използват за печат на цветоотделки върху същия специален полиестерен филм, използван от професионалната серия. Специализиран софтуер не е необходим, печатът става от Photoshop, нужно е единствено да се проведе кратко on-line обучение на оператора, за да може да се запознае с особеностите на предпечатната подготовка и настройките за печат.

Системите са подходящи за всякакви типове задачи - от прости векторни проекти - текст и/или лого в един цвят, до пълноцветни фотографии, с допълнителни спот цветове. Може да се контролират линиатура, форма на растерната точка, ъгли на растеризация. Плътността на отпечатъка е по-ниска от тази, при професионалните системи, но е напълно достатъчна за перфектна репродукция.

Разбира се, променливите по отношение на процесите на изготвяне на сита варират в широки граници, според вида емулсия, ситоплат, методи на нанасяне и измиване, дебелината на слоя, експониращата система ("снимачката" :-) ) и т.н.
Затова най-добрият вариант е да се поиска от FACTOR.BG тестова разпечатка/цветоотделка върху филм и да се направи пробно снимане на сито. Така се елиминира всякакъв риск, а освен това услугата на FACTOR.BG е безплатна, единствено куриерската услуга е за сметка на клиента.

Цената на системата до А4 формат е 650 лв. с ДДС и включва:
- принтер Epson L805 (цена 450 лв. с ДДС)
- филм за цветоотделки 100 листа (цена 170 лв. с ДДС), формат А4
- ваучер за едночасово дистанционно обучение през TeamViever (цена 30 лв. с ДДС).
- инструкции за цветоотделяне (на български език)
- безплатен доживотен технически съпорт, при използване на консуамтиви от FACTOR.BG
- безплатен оборотен принтер, при нужда от гаранционен или извънгаранционен ремонт

FACTOR.BG осигурява уникална 3-годишна пълна гранция на принтера (или 30 000 копия, което настъпи по-рано).
Доставка с куриери Интерлогистика, на следващия работен ден, до адреса на клиента - безплатно!

Системата осигурява гарантирано високо качество, повторяемост и плътност на цветоотделките, ниска себестойност, експресна реакция при спешни поръчки за ситопечат или при нужда от корекция на сито - дори през нощта или в почивни дни, независимост от външни стдия за цветоотделяне, изключва рискът от "кражба на клиент" или изтичане на информация към конкуренти.
А тези, които са свикнали да работят с цветоотделки на паус, ще разберат, че животът и работата могат да бъдат много по-лесни и приятни, качеството по-високо, а клиентите - по-доволни!

Свържете се с FACTOR.BG за повече информация, тестов филм или поръчка, на www.factor.bg, marketing@factor.bg или тел. 0896 738700print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технически асистент
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама